Hasle-Løren Hasle-Løren 1 - 2 Oslojuvelene Oslojuvelene
18 jun 2019 - 20:15Løren kunstgress
Einar Tveito Lundefaret

VAKKER ASSIST: Einar Tveito Lundefaret serverte Mo Taeib på nydelig vis. Her fra tiden i Pors. FOTO: PD.NO

LØREN KUNSTGRESS: Hasle-Løren - Oslojuvelene 1-2 (0-2): OFK imponerte ingen, men dro til slutt i land seieren over tabeljumboen.

Etter forrige ukes tap for serieleder Grorud 2 håpet OFK å avslutte vårsesongen på best mulig vis med seier over tabelljumbo Hasle-Løren. Seier skulle det bli, men så mye mer enn det var det ikke å juble for.

Hjemmelaget var veldig farlig frampå ved et par anledninger i starten, men gradvis tok OFK over i både banespillet og sjanseprotokollen. Og halvveis ut i omgangen kom kampens første scoring. Nico ble revet ned i feltet, og dommeren pekte helt korrekt på straffemerket. Den tok Mo seg av og sendte OFK sikkert opp i ledelsen. Samme mann la på til 0-2 et snaut kvarter senere etter strålende forarbeid og ikke minst en perfekt vektet pasning fra Einar. 0-2 stod seg til pause i en omgang hvor OFK stort sett hadde god kontroll.

Det hadde laget derimot ikke de siste 45 minuttene. Hjemmelaget var vesentlig mer på hugget og vant de fleste duellene mot et OFK-lag som slet med det aller meste på Løren kunstgress. Og etter et drøyt kvarter skulle reduseringen komme. Egzon måtte ty til ulovlige midler mot en Hasle-Løren-spiller i boksen og denne gangen var det rødtrøyene som ble tildelt straffespark, som også ble omsatt i scoring. Hasle-Løren presset videre på for utligning, og på overtid fikk hjemmelaget faktisk ballen i nota. Heldigvis var det en klar hands i forkant og scoringen ble dermed helt korrekt annullert. Og ikke lenge etter blåste dommeren av kampen. Dermed kunne OFK puste lettet ut med tre poeng i bagasjen etter en kamp hvor svært lite stemte - spesielt i 2. omgang.

Kampen var for øvrig vårsesongens siste for OFKs del, og seieren betyr at laget tar sommerferie på en foreløpig 3. plass med 21 poeng (6-3-2). Det lover godt for høsten, hvor OFK tradisjonelt har gjort det meget sterkt. Vi gleder oss derfor til en spennende høstsesong, og ønsker alle våre følgere en riktig god sommer!

Juveler

3 juvel - Mo: Scorer begge OFKs mål. Ellers aktiv og god på topp. Bestemann på en heller laber dag.

2 juveler - Niko B: Solid kamp i midtforsvaret og vinner flere viktige dueller når det brenner som mest.

1 juvel - Einar: God 1. omgang og en strålende assist til Mo på 0-2-scoringen.