Asker Asker 2 2 - 3 Oslojuvelene Oslojuvelene
29 apr 2019 - 18:30Føyka kunstgress

SCORING: Lars Christian Kise ble matchvinner mot gamle lagkamerater. Her i aksjon for nettopp Asker. FOTO: askerfotball.no

Tre «stygge» OFK-poeng på Føyka

FØYKA KUNSTGRESS: Asker 2 - Oslojuvelene: 2-3 (1-1): OFK spilte langt i fra noen vakker forestilling mot Asker-ungguttene, men tre poeng ble det - på deiligst mulig vis!

«Stygge», «skitne» og «fæle». Beskrivelsen av de tre poengene mot Asker 2 var ikke spesielt hyggelige i OFK-garderoben etter kampslutt, men til syvende og sist var juvelene mest glade for at tre poeng faktisk ble med tilbake til Oslo.

De unge Asker-rekruttene åpnet helt klart best og fikk flere store muligheter til å ta ledelsen, men en god Egzon og en «filming» fra en Asker-spiller hindret baklengs. Scoring ble det derimot for OFK etter 20 minutter. Ole Petter slo en corner fra høyre, og etter en klarering i Asker-boksen klinket Frankeh vakkert inn 0-1 - litt mot spillets gang. De løpssterke ungguttene fortsatte å presse på, og fikk til slutt sin fortjente utligning knappe 10 minutter før pause. Det resultatet stod seg også til pause.

OFK åpnet bedre de siste 45 minuttene, og etter 54 minutter fikk Mathias pirket inn OFKs andre scoring for dagen. Hjemmelaget ga seg imidlertid ikke og utlignet nok en gang etter 74 minutter. Kampen så ut til å ende med poengdeling, men etter 88 minutter frigjorde Ole Petter seg på venstrekanten og ble regelrett klippet ned av en Asker-forsvarer i feltet. Et soleklart straffespark. Den tok Kise seg av og scoret sikkert, som for øvrig fikk en hodescoring annullert for offside minutter før straffesituasjonen. I likhet med forrige ukes kamp mot Kolbotn ble det dermed noen småhektiske sluttminutter, men OFK holdt stand og dro i land en sliteseier mot Askers nest beste.

Juveler

3 juveler - Kise: Vanvittig arbeidsinnsats av gvarvianeren mot gamle lagkamerater. Scorer sikkert på straffen i sluttminuttene. Matchvinner.

2 juveler - Ole Petter: Nok en solid kamp. Må tåle noen ubehagelige «trøkker» i starten, men rister det av seg. Skaffer straffen i sluttminuttene og «gir» til den til Kise. Stort.

1 juvel - Egzon: Sterk kamp mellom stengene - nok en gang. Flere gode involveringer og redninger.