26 aug 2017 - 16:00Kaldbakkenfeltet kg
Fortuna - Oslojuvelene

Klin kokos på Kalbakken

...men OFK tok med seg alle poengene

KALDBAKKENFELTET KG: Fortuna - Oslojuvelene 2-3 (1-3): Juvelene dro i land en sterk seier mot serietoeren som pådro seg hele tre røde kort.

Ja, det ble virkelig en het ettermiddag for pipeblåseren på Kaldbakkenfeltet kg. Tre røde kort ble delt ut til hjemmelaget, som åpenbart var svært misfornøyd med dommerens avgjørelser i kampen.

Men for OFKs del ble det i hvert fall en meget god innledning på matchen, og etter bare noen minutter satt ballen i nota. Et herlig frispark fra Jonas fant pannbrasken til Gustav, som kontant headet ballen i mål. Den ledelsen doblet Ibra før 10 minutter var spilt, og nok en gang var Jonas nest sist på ballen. Corneren til OFKs nummer 10 var perfekt slått, og i boksen ruvet Ibra høyest og stanget ballen knallhardt i nettet. Fortuna skapte heller lite i starten, men reduserte på et frispark etter drøyt 20 minutter. OFK fortsatte det gode spillet utover i omgangen, og da Anders fikk en dytt i Fortuna-feltet pekte dommeren på straffemerket - til store protester fra hjemmelaget. Straffen tok Jonas seg av og satte sikkert inn 1-3, som også stod seg til pause.

OFK håpet å avgjøre kampen i starten av 2. omgang, men i stedet var det Fortuna som fikk redusere til 2-3 bare minutter ut i omgangen. Men derfra og ut ble 2. omgangen langt i fra noen severdig opplevelse. Begge lag fikk riktignok store muligheter til å score både en og to ganger, men kampen ble heller preget av tøffe dueller og røde kort - som alle gikk til frustrerte Fortuna-spillere. OFK klarte derimot aldri å utnytte overtallet, og dermed stod 2-3 seg kampen ut.

Juveler

3 juveler - Jonas: Glimrende 1. omgang med to målgivende og en straffescoring. Mer anonym i 2. omgang - i likhet med resten av OFK-mannskapet - men fortjent bestemannpris.

2 juveler - Ibra: Kanonscoring! Legger ned en vanvittig arbeidsinnsats som smitter over på hele laget.

1 juvel - Mo: Ingen scoring, men gjør likevel en god kamp og er mye involvert på venstrekanten.