Frigg 2 2 - 1 Oslojuvelene Oslojuvelene
01 mai 2017 - 20:15Tørteberg kunstgress

Senket av Frigg-rekruttene

TØRTEBERG KUNSTGRESS: Frigg 2 ble for sterke og sørget for OFKs andre strake tap.

Hjemmelaget tok også kommandoen fra start, og allerede etter 12 minutter ble de marineblå tildelt  straffespark. Straffen var god, men Aspaas reddet mesterlig skuddet nede i høyre hjørne. Men kun fem minutter senere fikk en Frigg-spiller gå helt umarkert opp på en corner og stange hjemmelaget opp i føringen. Juvelene ble presset langt tilbake på egen halvdel og fikk ikke til allverden i store deler av omgangen, men etter 28 minutter satt utligningen - litt mot spillets gang. Et frisparktrekk signert Ole Petter og Jonas, sørget for at sistnevnte kunne lade skuddfoten utenfor 16-meteren. Skuddet ble først blokkert av Frigg-forsvaret, men på returen satte Jonas inn 1-1 med sine helt nye og hvite fotballsko som fruen hadde kjøpt i bursdagsgave i Paris. OFK kom definitivt bedre med siste kvarteret både i banespillet og i sjanseprotokollen, men 1-1 stod seg til pause på Tørteberg.

Etter pause var det heller lite som stemte for de hvite, og etter kvarteret ble nok en gang Frigg-rekruttene tildelt straffespark. Og i motsetning til i 1. omgang ble ballen denne gangen sikkert satt i nota. Etter 2-1-scoringen fortsatte hjemmelaget å presse på, mens juvelene aldri helt klarte å etablere et press på de marineblå. Mot slutten av kampen satset derimot Frigg-laget mer defensivt, og det åpnet for OFK-dominans i banespillet. OP kom nærmest med et skudd like utenfor krysset, men det var faktisk hjemmelaget som var nærmere 3-1 enn juvelene var utligningen med flere kontringer alene med Aspaas. Dermed endte det med et fortjent 2-1-tap for juvelene på arbeidernes dag.

Juveler

2 juveler - Aspaas: Mesterlig strafferedning på 0-0. Varter opp med flere gode redninger utover i kampen, og sørger langt på vei for at det kun blir med to baklengs. OFKs bestemann.