Furuset – Oslojuvelene

Furuset Fotball Furuset 0 - 8 Oslojuvelene Oslojuvelene
12 jun 2018 - 20:15Furuset kunstgress
Martin Berge

FØRSTE OFK-MÅL: Martin Berge noterte seg endelig for sitt første mål i OFK-trøya. Her koser han seg i bassenget med blant andre lagkamerat Karl Felix i 2008.

Målkalas for OFK

FURUSET KUNSTGRESS: Furuset - Oslojuvelene 0-8 (0-2): Utover i 2. omgang dominerte juvelene fullstendig og sikret sesongens største seier.

Men det åpnet langt i fra lovende på den flotte kunstgressbanen som ligger nærmest vegg i vegg med IKEA. Hjemmelaget yppet seg ved flere anledninger og kunne fort gått opp i ledelsen, men det var bortelaget som noterte seg for kampens første scoring. Karl Felix presset iherdig utenfor Furuset-boksen, og kragerøgutten fikk godt betalt for den solide pressjobben da han satte inn 0-1 etter 21 minutter. Den ledelsen ble doblet minutter før pause, da OFK rullet opp et flott angrep langs venstresiden. Morten slo et nydelig innlegg på bakerste, og der dukket midtstopper(!) Martin Berge opp som enkelt kunne spasere inn 0-2.

I 2. omgang skulle det ikke ta mer enn 10 minutter før 0-3 var faktum. Denne gang etter en strålende enkeltmannsprestasjon av Einar. Og 11 minutter klinket Karl Felix inn sitt andre for dagen via stanga etter en nydelig flikk fra 0-3-målscoreren. Da hjemmelaget ble - etter litt rot i dommerboken - redusert til 10 mann med et drøyt kvarter igjen på klokka, fikk juvelene det enkelt mot resignerte Furuset-gutter. Først headet Gustav inn 0-5 etter en corner, før Marius Haukenæs ble felt og skaffet straffespark et par minutter senere. Den tok ulefossingen seg av selv og scoret sikkert i sin OFK-avskjed. Etter 82 minutter lobbet Mo elegant inn OFKs syvende for dagen, og i sluttminuttene ble også Gustav tomålsscorer etter nok et flott forarbeid av Einar.

Nå gjenstår det kun én kamp før sommerferien, og det er borte mot serieleder Heming tirsdag 19. juni.

Trivia

• Martin Berges første scoring i OFK-trøya
  • Marius Haukenæs' siste kamp i OFK-trøya. Lykke til videre!

Juveler

3 juveler - Einar: Ingen stor 1. omgang, men hever seg betrakelig de siste 45 minuttene med scoring og tre(?) målgivende. Vanvittige egenskaper 1 mot 1 offensivt.

2 juveler - Karl Felix: Solid innsats - både med munnen (er det lov til å si?) og beina. To flotte scoringer.

1 juvel - Martin Berge: Trygg og god i midtforsvaret. Scorer sitt aller første mål i OFK-drakta - i goalgetter-posisjon. Deilig!