Grorud 2 – Oslojuvelene

Grorud Grorud 2 4 - 0 Oslojuvelene Oslojuvelene
11 jun 2019 - 20:20Grorud kunstgress

Stortap for serielederen

GRORUD KUNSTGRESSS: Grorud 2 - Oslojuvelene 4-0 (1-0): OFK fikk det tøft mot de gode Grorud-rekruttene og gikk på sesongens andre tap.

Grorud 2, eller Grorud U21 som de liker å kalle seg, var rett og slett best i oppgjøret og juvelene gikk dermed på et fortjent tap. Gultrøyene styrte det meste i 1. omgang, og 10 minutter før pause ble hjemmelaget tildelt straffespark. Den ble satt sikkert i nettet, og 1-0-ledelsen tok de også med seg til pause.

I 2. omgang åpnet OFK friskt, men klarte ikke å omsette noen av sine sjanser. I stedet tok de unge Grorud-spillerne over og fikk satt i gang farlige kontringer gang på gang. 2-0 var et faktum etter 60 minutter, før laget scoret på nok et straffespark i det 76. minutt. Og et par minutter før slutt scoret de også kampens siste scoring og fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Nå gjenstår kun en kamp før sommerferien, og den spilles borte mot Hasle-Løren tirsdag 18. juni. Med seier i den kampen kan OFK uansett si seg godt fornøyd med vårsesongen.