Telemarks stolthet i hovedstaden

GUI – Oslojuvelene

GUI Sportsklubb GUI - Oslojuvelene Oslojuvelene
24 mai 2022 - 20:15Arnestad kunstgress

INNGANGSORD: Tekst

Overskrift

ARNESTAD KUNSTGRESS: GUI – Oslojuvelene X-X (X-X): Ingress

En seier og tre tap var fasiten før sesongens femte seriekamp for OFKs del. Og etter forrige ukes 4-1-tap mot FC Oslo på Bjølsen var både coach Karlsen og mannskapet fast bestemt på at poengfangsten måtte forbedres. Det fikk de grønnkledde gjestene fra Manglerud merke. Juvelene var nemlig virkelig på fra start, og fikk tidlig kampen inn i sitt spor. Tre scoringer før pause - og ytterligere to etter pause - sørget til slutt for en komfortabel og sterk seier over Manglerud Star, som stod med 9 poeng før kampen. Seieren plasserer OFK på en 7. plass på tabellen før en ukes seriepause nå står for tur på grunn av nasjonaldagen som kolliderer med den faste kampdagen i avdelingen.

Vi har det GØY

Vi UTVIKLER oss sammen

Vi INKLUDERER alle

Dette er Gui Sportsklubb - og resultatet av at de tradisjonsrike klubbene Vollen Ungdomslag og Heggedal Idrettslag ønsket lage en ny klubb. Begge klubbene har en lang historie og ble etablert i 1914. I 2019 valgte årsmøtene i Vollen og Heggedal at vi skulle danne en ny klubb sammen, resultatet ble Gui Sportsklubb. Navnet Gui kommer fra gammelt gårdsområde som strekker seg fra Heggedal ned til Vollenbukten.

Her er en oppsummering av kampens scoringer:

1. omgang

17' - 1-0: Damon danset seg inn i MS-feltet, og ble felt av en MS-spiller (som for øvrig måtte gå ut med skade etter forseelsen). Dommeren pekte umiddelbart på straffemerket, og straffen satte Mo knallhardt og utagbart til venstre for MS-keeperen. 1-0 - og for første gang denne scoret OFK kampens første mål!

27' - 1-1: Vintage Frank Lampard-scoring. En MS-spiller fikk skutt utenfor 16-meteren, og via en OFK-spiller ble Aspaas satt helt ut av spill. *himle med øynene-emoji*

28' - 2-1: Et sjelden syn. Juvelene svarte nærmest umiddelbart etter utligningen! En lang ball ble spilt opp mot Kise, som kriget med en MS-forsvarer og på elegant vis lobbet ballen over keeperen. Store protester fra MS-leiren, men scoringen ble stående.

30' - 3-1: For en scoring! Juvelsankeren Damon med et vakkert innlegg fra venstresiden som Kise headet minst like vakkert i nota. Stort pluss til Damon som i tillegg tok i mot en hoppende Kise i full fart etter scoringen.

2. omgang

64' - 4-1: Rollebytte. Denne gangen Kise som på flott - og noe heldig vis - fikk spilt gjennom Damon i MS-feltet, som enkelt kunne sette OFKs fjerde scoring for dagen. Dagens radarpar!

90' - 5-1: Hvis MS-utligningen i første omgang var en vintage Lampard-scoring, så var 5-1-scoringen en Einar-klassiker. For når lokomotivet fra Lunde setter fart og drar seg inn i banen er det få som stopper «Beinhard». Rett før sluttsignalet gjorde Einar alt selv på høyrekanten, forserte flere MS-spillere og og klinket ballen i nettet.

Trivia

 • Barnefotball vs. voksenfotball. Banelogistikken på Haugerud medførte at en barnefotballkamp måtte avbrytes seks minutter før slutt for at flomlysene ikke skulle gå av før kampslutt i OFKs kamp. Det var det ikke alle som var like fornøyd med. Eller hva, Magga?
 • Fire gule kort utdelt etter 20 minutter. Tenning.

Juveler

3 juveler – Kise: Herregud for en dag for Juvelene, og mannen i spissen med to scoringer og en assist er gvarvianeren Lars Christian Kise. For en match, spiller med hjertet utpå drakta, og kriger til fløyta går! Mektig kamp av Kise.

2 juveler – Damon: Tre målpoeng går også til Damon med en vakker scoring sammen med Kise, og attpåtil to assister. HAN ER ALLTID FARLIG! Virkelig en som kommer til tegne seg for en del juveler i år.

1 juvel – Stian: Stian gjør sin beste kamp i OFK-drakta. En av de absolutt beste i dag. Stopper alltid, treffer på alt, og gjør virkelig en jobb bak der i dag. Tar god styring også, og det liker vi å se.

Kampens øyeblikk

 • Da klokka bikket ti minutter, og clean sheet første ti var et faktum. Legger du på scoring nummer 2, første til Kise, som kom rett etter at Manglerud reduserte, så viste vi fighter spirit i dag! Dette skulle Juvelene ha!

Kampens taktiske øyeblikk

Oppvarminga ble styrt av sjefen sjæl, Karlsen, i dag. Tenningsnivået var gjennom taket fra start. Vi må ei heller ikke glemme de fire bølgene han snakket om. Taktisk utklassing av trenerkjempen.

Oslojuvelene (3-5-2)

Erik Haukaas Aspaas – Jesper Wallestad, Nikolai Bjurholt, Stian Lien – Tor Kristian Hjartsjø, Petter Wickmann, Damon Eghdami, Fredrik Hvarnes, Mo Taeib, – Mats Marthinussen, Lars Christian Kise. Innbyttere: Kjetil Pedersen, Jonas Ramstad Røise (i 50 min), Erlend Kasin (i 25 min), John Ivar Strand (i 17 min)., Einar Lundefaret (i 17 min).

Mål:

 • Kise x 2
 • Mo
 • Damon
 • Einar

Assist:

 • Damon x 2
 • Jesper
 • TK
 • Kise