Telemarks stolthet i hovedstaden

Hasle-Løren – Oslojuvelene

Hasle-Løren Hasle-Løren 1 - 3 Oslojuvelene Oslojuvelene
07 jun 2022 - 20:15Løren kunstgress
Hasle-Løren Oslojuvelene 2022

LAGSEIER: Samtlige leverte en god innsats. Belønningen ble tre viktige poeng. Her ser vi startelleveren. 

Revansje på Løren Kunstgress

LØREN KUNSTGRESS: Hasle/Løren - Oslojuvelene 1-3 (1-2): Forrige kamp på Løren Kunstgress – NM mot Grei – satt som en kniv i hjertet. Nå skulle historien på denne nypreppa gressmatta bli annerledes.

Juvelene er kjent for å ta tidlig ferie, og stiller deretter ikke mannsterke til match. Troppen før denne matchen var såpass tynn at vår kjære oppmann – Magga «Vi har Magga Hansen, vi har Magga Hansen – scorer mååål» måtte bli en del av troppen. En spiss med enorm fysikk og et øye for mål. Karlsen henviste han for så vidt til benken. Men ikke alle har tatt ferie, og 12 (13) sultne gutter stilte klare til en enormt viktig kamp. OFK kan vise til fire seire og fire tap på åtte kamper. Etter en litt rotete start er det trepoengere som gjelder fremover. Forbannelsen «Høstlaget OFK» hviler kanskje fortsatt over laget? Neida, kommer seg nå.

1. omgang:
En annen forbannelse som hviler over OFK er at laget slipper inn et baklengs innen 10 min. Hver match. Dette skjedde også denne kampen, uten at det påvirket kampen i særlig grad. OFK spiller sesongens beste fotball, lekenhet og selvtillit. Tiki-taka. Med Røise, Wickmann og Felix på banen samtidig vet vi at det blir festfotball. Dette resulterte også i noen flotte mål. Hasle-Løren hadde også noen gode sjanser, men en enorm Kjetil Pedersen i buret holdt oss inne i kampen.

5' 1-0: Ingen av lagene får kampen inn i en god rytme. Hasle-Løren utfører en kontring etter læreboka og ved kun tre pasninger sitter 1-0 til hjemmelaget. Trenerstaben er i ekstase, dette er også en viktig kamp for vår tabellnabo.

27' 1-1: Årets mål av OFK? Regissør – hele laget. Hovedrolle – Røise. Etter et tidlig baklengsmål eier OFK kampen. Ser ut som gutta spiller firkant utpå der. Vårt første mål viser at alle timene med firkant gir gevinst. Tiki-taka inni 16-meteren til Hasle-Løren før Røise klinker ballen på halv-volley fra skrå vinkel inn bak en svimmel keeper.

33' 1-2: Mål nummer to, innøvd variant. Gutta trener maks en gang i uka, men finner selvfølgelig tid til å trene dødball. Her driller vi inn litt varianter. Det funka i dag. 1-2 OFK etter Kise stanger den inn på bakre.

Pause:
Juvelene går inn til pause, men Coach var derimot ikke fornøyd med resultatet. Han så på dette som en mulighet for å jevne ut målforskjellen litt mer. Etter tilbakemeldingen ble pausen fylt med kjeks, frukt og cola. Ikke rart Juvelene har så mye energi første 15 etter pause.

2. omgang:
En andreomgang hvor Juvelene rett og slett dominerer hele kampen. Kommer til flere sjanser, men det blir med et mål. Slipper ikke til noe bakover heller. Tror Hasle-Løren luktet på 16-meteren ved to tilfeller.

50' 1-3: Skribenten har ikke landet helt (mentalt) etter jobbtur i Ibiza, og husker dessverre ikke målet. Det jeg derimot vet – etter hjelp fra Magga – er at det var Mo som satt spikeren i kista. OPPDATERING: Et vakkert innlegg fra Felix og en kontant avslutning fra Mo med venstrefoten. Lekkert! 

Juveler

3 juveler - Erlend: Kasin spiller en fabelaktig match, tent fra start, plukker baller, bryter, forserer i ledd, slår strøkne langpasninger, og absolutt en av Juvelenes beste! Enorm match av mannen fra todden!

2 juveler - Jonas: Røise kan spille overalt på banen, og 10eren er virkelig en posisjon han nyter. Til tider er han både spiss, ving, vingback, dyp midt og stopper! Løper kanskje mest hos OFK i dag, og er virkelig en av de som står frem i dag.

1 juvel - Kise: Mannen er en leder, og går foran med et meget godt eksempel i dag. Han vet hva det kreves å være en Juvel, og hans forventninger til sine lagkamerater gjør at at vi hever oss flere hakk. Han prater og kommuniserer godt over hele linja, aldri halvhjerta. Skulle trudd han kun drakk kopper med ta-seg-sammen! Et fortjent mål og en fortjent assist i dag! Meget!

Kampens (to) øyeblikk
1. Det 27. minutt. OFK har tatt over banespillet - og fra det øyeblikket ser ikke Juvelene seg tilbake.
2. Oppmann Hansen får sine fire (første) minutter for sesongen, stusser nesten inn 1-4 på corner, til stor jubel fra de 38 tilskuerne tilstede.

Kampens taktiske øyeblikk
God, seriøs kampprat fra OFK-coach - og legende - Karlsen! Han gjør bra taktiske grep før match, og styrer skuta på rett kjøl igjen! Deilig seier.

Oslojuvelene (3-5-2)

Kjetil Pedersen – Erlend Kasin, Nikolai Bjurholt, Jesper Wallestad – Fredrik Hvarnes, John Ivar Strand – Karl Felix Krafft, Petter Wickmann, Jonas Røise – Mo Taeib – Lars Christian Kise. Innbyttere: Stian Lien (i 45 min) – Magnus (Magga) Hansen (i 4 min).

Mål:

• Mo
• Kise
• Røise

Assist:

• Mo
• Kise
• Felix