Hasle-Løren – Oslojuvelene

Hasle-Løren Hasle-Løren 0 - 2 Oslojuvelene Oslojuvelene
17 apr 2017 - 20:15Løren kunstgress

Juvelene åpnet sesongen på best mulig vis

LØREN KUNSTGRESS: Hasle-Løren - Oslojuvelene 0-2 (0-1): To scoringer signert Ibra var nok til å senke Hasle-Løren i serieåpningen.

I likhet med eliteserielagene skulle også juvelene i aksjon 2. påskedag, men påskeferien bydde ikke nødvendigvis på de beste forberedelsene til serieåpningen i 4. divisjon. Men coach Karlsen kunne i det minste glede seg over en fulltallig OFK-tropp som var klare for en ny sesong i den hvite drakten.

Og det åpnet egentlig litt som forventet med lavt tempo og noe slurvete pasningsspill. OFK var derimot det førende laget i innledningen, selv om det var hjemmelaget som skapte de største sjansene. Kampens første scoring skulle derimot juvelene stå for etter rundt halvspilt 1. omgang. Hardtarbeidende Ibra presset tilsynelatende Hase-Løren-forsvaret ufarlig, men en noe uoppmerksom Hasle-Løren-forsvarer oppfattet ikke Ibras hurtige press. I duellen med OFKs Romelu Lukaku kom forsvareren til kort, og alene med keeper gjorde OFKs nummer 45 ingen feil. 0-1. Etter scoringen kom hjemmelaget stadig mer med i banespillet og fikk dessuten flere gigantiske muligheter til å sette inn utligningen, men 0-1 stod seg til pause.

2. omgangen var ikke mange minuttene gammel før 0-2 var et faktum. Og igjen var det Ibra som tegnet seg på scoringslisten. Etter en flott OFK-kontring endte ballen opp hos Ibra som fra 16-meteren ladet skuddfoten via en Hasle-Løren-forsvarer og satte hjemmelagets sisteskanse helt ut av spill. 0-2 - på klassisk Frank Lampard-vis! Rødtrøyene ga definitivt ikke opp selv med to baklengs, og i likhet med 1. omgangen var det hjemmelaget som produserte de aller største sjansene også utover i 2. omgangen. Heldigvis var det ingen av avslutningene som overlistet en usedvanlig rolig Aspaas i OFK-buret. Mot slutten av kampen ofret hjemmelaget stadig mer framover, noe som åpnet for flere OFK-kontringer. Og både Mats og Gustav fikk sine muligheter til å punktere kampen, men flere scoringer ble det ikke på Løren kunstgress. Dermed endte det med flott seier i serieåpningen, i en kamp som absolutt kunne vippet begge veier.

Trivia

• Fruktkurven og kaffekanna som juvelene ble servert av hjemmelaget. Terningkast seks. Men er den serveringa "pålagt" i i 4. divisjon, da?
  • Comeback av Mats Marthinussen i OFK-trøya!
  • I år kan vi gjøre syv bytter - inn og ut! #breddefotball

Juveler

3 juveler - Runar: Herlig av kamp av debutanten i midtforsvaret! Bunnsolid defensivt - sammen med Simen - og rydder opp i stor stil stort sett hver gang. Direkte avgjørende for at nullen holdes.

2 juveler - Ibra: Scorer begge OFKs mål, og er (nesten) et angrep alene. Legger - som alltid - ned en vanvittig arbeidsinnsats som kanskje burde smitte over på lagkameratene i større grad. Flytter straks nordover og får trolig ikke så mange flere OFK-kamper denne sesongen. Meget synd!

1 juvel - Kjetil:  God 1. omgang, hvor han vinner omrent alt av dueller. Lovende. Noe mer usynlig i 2. omgang før han blir byttet ut.