Holmlia – Oslojuvelene

Holmlia Holmlia 3 - 1 Oslojuvelene Oslojuvelene
09 apr 2019 - 20:15Lusetjern kunstgress

Surt tap i jevnspilt kamp mot Holmlia

LUSETJERN KUNSTGRESS: Holmlia – Oslojuvelene 3-1 (1-): Misbrukte sjanser og tre baklengs gjorde at Oslojuvelene dro tomhendt hjem fra Holmlia.

Det første kvarteret på denne iskalde aprilkvelden bar preg av stillingskrig og to lag som følte på hverandre. Ett kvarter ut i den første omgangen fikk hjemmelaget mål på sin første sjanse i kampen.

Etter målet tok juvelene tak i kampen. De helt store sjansene uteble, men da Felix tok med seg ballen fremover og fikk et frispark på rundt 20 meter, vet alle som har spilt noen kamper for OFK at sjansene for mål er til stede. Ole Petter satt ballen, som han har gjort så mange ganger før, rett i kassa, og juvelene hadde utlignet.

Etter utligningen tok juvelene tak i kampen, og var det førende laget, selv om de helt store sjansene uteble. Selv om det var juvelene som dominerte banespillet i denne perioden kriget Holmlia seg til et par store muligheter helt på tampen av omgangen, og en god Erik i buret forhindret at Oslojuvelene lå under til pause.

Andre omgangen startet bra. Det ble skapt en del brukbare muligheter, og juvelene kunne nok også fått tildelt et straffespark, men det ville seg ikke helt. Holmlia på sin side virket farlige på kontringer, og det var nettopp dette som avgjorde kampen. To fine kontringer på fem minutter gjorde at stillingen plutselig var 3-1, og lufta gikk ut av juvelene.