Telemarks stolthet i hovedstaden

Majorstuen – Oslojuvelene

Majorstuen FK Majorstuen 2 - 2 Oslojuvelene Oslojuvelene
29 mai 2018 - 20:15Marienlyst kunstgress

BØMARK-RAKETT: Ole Petter reddet poengdeling med en suser på overtid. Her fra JET Cup-triumfen i 2010.

Bømark-rakett reddet OFK-poeng

MARIENLYST KUNSTGRESS: Majorstuen - Oslojuvelene 2-2 (1-1): Hjemmelaget så ut til å stikke av med alle poengene, men på overtid banket Ole Petter inn 2-2 og reddet poengdeling for OFK.

Den høye temperaturen spilte trolig begge lagene et lite puss denne tirsdagskvelden, for tempoet i kampen kan ikke sies å ha vært spesielt høyt.

Mo burde sendt OFK opp i ledelsen allerede etter 5 minutter, men avslutningen gikk rett i hodet(!) på bortelagets høye burvokter. Ingen av lagene maktet å sette sitt preg på kampen de første 45 minuttene, men scoringer skulle det likevel bli. Seks minutter før pause fikk nemlig Eirik Andersen pirket OFK opp i ledelsen etter en corner fra Jonas. Men bortelaget svarte bare fire minutter senere etter et flott angrep, og sørget for at 1-1 stod seg til pause.

2. omgang ble ikke spesielt mye bedre - sett med OFK-øyne. Og etter 66 minutter ble vondt til verre, da Majorstuene snudd kampen og gikk opp i 2-1. Mot slutten presset juvelene virkelig på for utligning, og de siste 7-8 minuttene skjedde det litt av hvert for OFKs del. Først kom Mo alene med keeper, men avslutningen gikk til side for mål. Bare minuttet gjorde Gustav en strålende jobb på høyrekanten og spilte ballen perfekt til en umarkert Johnny i boksen. Dessverre gikk avslutningen gikk over mål. Men på overtid skulle OFK få nok en mulighet. Jonas tok corneren, og spilte ballen til Ole Petter utenfor 16-meteren. OFKs nummer 23 fikk ikke avsluttet på direkten, men frigjorde seg fra en Majorstuen-spiller og hamret vakkert inn 2-2. Dessverre var det ikke mer tid igjen på klokka til å hente alle tre poengene, og dermed endte det 2-2. Et resultat og en kamp neppe noen av lagene var spesielt godt fornøyd med.