Oslojuvelene – Drøbak-Frogn

Oslojuvelene Oslojuvelene 4 - 2 Drøbak-Frogn
18 jun 2016 - 16:00Rommensletta kunstgress

Etterlengtet trepoenger for juvelene

ROMMENSLETTA KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Drøbak-Frogn 4-2 (0-1): OFK lå under til pause, men snudde kampen i 2. omgang og tok tre overbevisende poeng mot topplaget Drøbak-Frogn.

Det var OFKs første seier siden bortetriumfen over Fredrikstad 2 i starten av mai, og lagets andre seier for sesongen. Trepoengeren betyr at juvelene står med 8 poeng i det to kamper gjenstår av vårsesongen.

Ikke overraskende var det bortelaget, med tidligere Brann-trener Teitur Thordarsson på sidelinjen, som åpnet friskest på Rommensletta og tok ledelsen et drøyt kvarters spill. Resten av omgangen fortonet seg med stort ballinnehav og press fra DFI, mens OFK lå lavt og satset på kontringer. Det klarte verken hjemme- eller bortelaget å få noe ut av, og 0-1 stod seg derfor til pause.

Etter pausen tok DFI igjen initiativet fra start, men det tok ikke lange tiden før juvelene var fullt på høyde med Teiturs elever fra badebyen. 15 minutter ut i omgangen satte Gustav inn 1-1 etter flott OFK-spill, men kvarteret senere var rødtrøyene igjen i føringen etter et skudd som gikk via stolpen og i nettet bak Aspaas. Om den første halvtimen var begivenhetsrik, så var det siste kvarteret desto mer actionfylt. Først utlignet Gustav til 2-2 etter 79 minutter, og seks minutter senere noterte høyrekanten seg for sin tredje scoring for dagen etter vakkert forarbeid av Jonas. Med fem minutter igjen på klokka presset DFI voldsomt på for utligning og nære kom de, men i stedet for utligning sendte Jonas en perfekt stikker til Mo som på overtid kom alene DFIs burvokter og satte sikkert inn 4-2. Det ga tre svært viktige - og deilige - poeng til OFK mot et sterkt og ambisiøst DFI-lag!

Trivia

• Aspaas tok på seg jobben som innkjøps- og "arrangementsansvarlig" før kampen, men hadde nok ikke sett for seg å få så mye tyn fra bortelagets kravstore trenerteam.
  • Geir Bendiksen med Kvikk Lunsj til samtlige juveler. Applaus!
  • Kjetil Evensen... Ta deg sammen, gutt!

Juveler

3 juveler - Gustav: Vanskelig å komme utenom drangedølingen som fortjent får bestemannsprisen. Tre scoringer på 25 minutter. Imponerende!

2 juveler - Karl Felix: Stor kamp på midtbanen! Kriger, sliter og vinner dueller i samtlige 90 minutter. Skal ha en stor del av æren for OFKs første seier siden 2. mai.

1 juvel - Ole Petter: Må gå inn som stopper (!) 10 minutter før start. Løser oppgaven eksemplarisk, og må dessuten innom både venstreback og venstrekant i løpet av kampen. Allsidig spiller.