Oslojuvelene – Fortuna

Oslojuvelene Oslojuvelene 0 - 2 Fortuna
06 mai 2017 - 16:00Linderud kunstgress

OFK-tap med 10 mann

LINDERUD KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Fortuna 0-2 (0-0): Juvelene hadde tilsynelatende kontroll på kampen, men en utvisning 10 minutter før slutt ødela langt på vei for tre poeng.

For da Martin Berge fikk sitt andre gule kort for dagen snaut 10 minutter før slutt, utnyttet bortelaget overtallet og scoret to ganger. Det sørget for Fortunas tredje strake seier i avdelingen og OFKs tredje strake tap.

Før utvisningen var kampen jevnspilt hele veien med få store sjanser til noen av lagene, men OFK var likevel det førende laget på Linderud kunstgress. Det var derfor ekstra surt at utvisningen langt på vei ødela for OFK-poeng. Etter en svak start på sesongen med kun en seier på de fire første kampene, gjelder det virkelig for juvelene å begynne med poengsankingen. Første mulighet kommer mot Kjelsås-rekruttene allerede onsdag.