Oslojuvelene – Fredrikstad 2

Oslojuvelene Oslojuvelene 1 - 1 Fredrikstad 2
22 aug 2016 - 20:15Rommensletta kunstgress

Poengdeling mot FFK-rekruttene

ROMMENSLETTA KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Fredrikstad 2 1-1 (1-0): Juvelene spilte tett opp mot årsbeste i 1. omgang, men det holdt kun til et poeng mot Fredrikstad 2.

Fredrikstad 2 stilte ikke i nærheten så sterkt lag som i det første møtet tidligere i vårsesongen. Kun keeper Jon Masalin og Steffen Nystrøm vil de fleste dra kjensel på, mens resten av mannskapet bestod av lovende - og løpssterke - juniorer.

Hvorvidt OFK ble ekstra motivert av FFKs laguttak er uvisst, men juvelene åpnet uansett i et forrykende tempo og det betalte seg allerede etter et drøyt kvarter. Jonas ladet skuddfoten på et frispark rett utenfor 16-meteren, og den måtte FFK 2-keeper Jon Masalin gi retur på. En årvåken Kai Hella var raskt fram på returen og hamret juvelene opp i ledelsen. OFK fortsatte å skape store sjanser utover i omgangen, men flere mål ble det ikke før pause.

Selv om juvelene ønsket å fortsette de gode tendensene fra 1. omgang, klarte de aldri å gjenskape den samme intensiteten, gløden og vinnerviljen i spillet sitt. I stedet tok gjestene umiddelbart tak i kampen og utlignet etter vakkert spill knappe 10 minutter ut i omgangen. Hvittrøyene kom mer med midtveis, og spesielt Ibra og Kai fikk store muligheter til å sende OFK igjen opp i ledelsen. Men det siste kvarteret var det gjestene som giret opp og satte inn en sluttspurt for tre poeng. OFK fikk etterhvert mer enn nok med å forsvare seg, og de rødkledde FFK-rekruttene fikk blant annet et mål annullert. Til slutt ebbet det ut 1-1, et resultat som nok var helt greit ettersom lagene hadde hver sin omgang på Rommensletta kunstgress denne kvelden.

Trivia

• Fire OFK-poeng på to kamper mot Fredrikstad 2. Godkjent.

Juveler

3 juveler - Kai: Strålende debut! Scorer på returen etter Jonas' frispark, og er fryktelig nære ny scoring i 2. omgang. Slår dessuten flere perfekte 'crossere' og gjør nesten en prikkfri debut. OFKs beste - og fortjent Kvikk Lunsj!

2 juveler - Ibra: Jobber iherdig på topp gjennom hele kampen, og er ikke langt unna en fortjent scoring.

1 juvel - Jonas: 90 gode minutter på midtbanen, og bidrar både offensivt og defensivt.