Oslojuvelene Oslojuvelene 4 - 1 Hasle-Løren Hasle-Løren
02 apr 2019 - 20:15Haugerud kunstgress
Petter Thorsen

Komfortabel OFK-seier i serieåpningen

HAUGERUD KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Hasle-Løren 4-1 (1-0): Det startet tett og jevnt, men OFK fikk etter hvert få problemer med å sikre seg tre poeng i serieåpningen.

Ja, bortelaget var absolutt med fra start og farlig frampå ved flere anledninger i 1. omgang, men rødtrøyene fikk ikke uttelling for sjansene sine. Det gjorde derimot OFK et par minutter før pause, da laget kombinerte flott på høyresiden og Einar sendte juvelene vakkert opp i ledelsen. 1-0 stod seg til pause.

1. omgang var jevnspilt, men de siste 45 minuttene handlet det aller meste om OFK. Etter litt klabb og babb i Hasle-Løren-feltet doblet Petter etter 51 minutter, før samme mann raget høyest på en corner og stanget inn 3-0 kun fire minutter senere. Kaptein Karl Felix økte til 4-0 like før halvspilt 2. omgang, og da var kampen i realiteten avgjort. Den komfortable ledelsen gjorde at Karlsen like greit valgte å bytte inn hele(!) benken samtidig bestående av 7 mann. Det medførte til tidvis «Hawaii-fotball» på OFKs nye hjemmbane i 2019, og omgangens siste scoring var det til slutt Hasle-Løren som stod for, da de reduserte til 4-1 etter 75 minutter. En helt grei serieåpning på 2019-sesongen av OFK, hvor tre poeng var det som trolig varmet mest.

Trivia

• Syvmannsbyttet til Karlsen halvveis inn i 2. omgang. Breddefotball.
  • Gult kort til keeper Aspaas for munnbruk - i andre kamp på rad. Engasjement.

Juveler

3 juveler - Petter: To scoringer som midtstopper lar seg definitivt høre. Solid i duellspillet, og lykkes også med flere av sine etter hvert kjente crossere. OFKs beste - og toppscorer!

2 juveler - Einar: Flott og viktig scoring på tampen av 1. omgang. Gjør også flere gode valg offensivt og får belønning for det. Herlig!

1 juvel - Kjetil: God kamp i en litt uvant posisjon i treeren bakerst. Gjør få feil og blir også med framover når anledningen byr seg.