Oslojuvelene Oslojuvelene 2 - 3 Hasle-Løren Hasle-Løren
06 sep 2017 - 20:15Linderud kunstgress
Oslojuvelene - Hasle-Løren

Tabelljumboen snudde og tok sin første seier for sesongen

LINDERUD KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Hasle-Løren 2-3 (1-2): Helsvart OFK-dag mot tabelljumbo Hasle-Løren.

OFK åpnet derimot best og tok helt fortjent ledelsen da Hvarnes presset fram et selvmål etter drøyt halvspilt omgang. Da trodde nok de fleste at tre OFK-poeng var innen rekkevidde, men 1-0-scoringen ble langt på vei starten på en marerittkamp for OFKs del. På få minutter snudde bortelaget 1-0 til 1-2 etter flere gjentatte slurvefeil i OFK-mannskapet. Den ledelsen tok tabelljumboen med seg i garderoben.

OFK styrte mye også i 2. omgang, men slurvet fælt med både pasninger, mottak og taktiske valg i hele omgangen. Det sørget for at laget aldri kom til de virkelig store mulighetene. Gjestene på sin side, fikk flere gavepakker av et gavmildt OFK-mannskap og kunne (og burde?) økt ledelsen. Men med knappe kvarteret igjen stanget heldigvis Øystein inn 2-2, og det burde virkelig satt fyr på OFK-mannskapet. Men bortelaget ville det annerledes, og tok nok en gang ledelsen omtrent rett etter avspark.

Sluttminuttene ble preget av lite finspill og mye pumping, og ballen var i store perioder ikke i spill - til stor frustrasjon for OFK-spillerne både på og utenfor banen. Det sørget for at dommeren la til nesten tosifret antall minutter, men dessverre for OFKs del ble ikke overtidsminuttene utnyttet.