Oslojuvelene Oslojuvelene 1 - 4 Heming
28 apr 2018 - 20:15Rommensletta kunstgress
Oslojuvelene - Heming

Skuffende OFK-innsats mot Heming

ROMMENSLETTA KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Heming 1-4 (0-2): Etter kvarteret ledet bortelaget allerede 2-0. Den ledelsen klarte juvelene aldri å hente inn.

I forrige serierunde mot Fagerborg fikk juvelene en pangåpning og ledet tidlig 2-0. Det motsatte skjedde mot Heming, og det gjorde det svært vanskelig å få med seg poeng mot en av opprykksfavorittene i avdelingen. Heming var virkelig dødelig effektive i første omgang, noe de også påpeker i sitt eget kampreferat, mens juvelene var altfor tafatte i duellene.

OFKs mål ble scoret av Kise, som også ble snytt for det som tilsynelatende så ut som et soleklart straffespark i 1. omgang. Spissen var dessuten uheldig og misset på straffespark på stillingen 1-4.

Allerede tirsdag venter en ny kamp mot en annen opprykksfavoritt, Nordstrand.