Oslojuvelene – KFUM 2

Oslojuvelene Oslojuvelene 1 - 1 KFUM 2 KFUM 2
07 mai 2019 - 20:15Haugerud kunstgress
Karl Felix Bendiksen Krafft

MÅLSCORER: Karl Felix B. Krafft scoret OFKs mål mot serieleder KFUM 2. Her på La Manga i 2009 med Toppidrettsgymnaset i Telemark (TiT). FOTO: KIM KVAALEN/FACEBOOK

Uavgjort mot serielederen

HAUGERUD KUNSTGRESS: Oslojuvelene – KFUM 2 1-1(1-1): Juvelene måtte ta til takke med ett poeng mot Kåffa-rekruttene, men ut fra sjanser og spill burde det ha vært tre.

Det var et sterkt KFUM-lag Oslojuvelene møtte til dyst denne tirsdags kvelden. Gjestene kom til Haugerud med fire kamper spilt og like mange seiere. Det var derfor en solid utfordring som ventet for juvelene.

Ikke uventet var det gjestene som tok mest tak i kampen fra start. Bevegelige og pasningssikre KFUM-spillere styrte det meste innledningsvis. Det tok 18 minutter før ballen lå i nettet bak Aspaas. En Kåffa-spiller fikk ballen på kanten, dro seg inn i banen, før han fint plasserte ballen i det lengste hjørnet.

De aller færreste, av de rundt 20 tilskuerne som frøs seg gjennom kampen denne iskalde mai kvelden, hadde nok satt mye på at juvelene skulle kvittere umiddelbart. Et godt løp av Felix og en fin stikker fra Kise gjorde at førstnevnte kom til skudd som han plasserte sikkert i nettet.

Etter utligningen tok juvelene tak i kampen, og var det førende laget resten av omgangen. Med unntak av Ole Petter sin frekke frisparkvariant, som traff stolpen, uteble de virkelig store sjansene.

I andre omgang fortsatte juvelene å spille bra. Dueller ble vunnet, det var gode bevegelser og det ble skapt sjanser. Både Frankeh og Kise måtte se hvert sitt forsøk bli reddet på strek. Juvelene ble også snytt for et soleklart straffespark da Kise ble lagt i bakken. På overtid fikk hjemmelaget omsider ballen i mål, men for tøff behandling av en KFUM-spiller førte til at dommeren annullerte målet.

En veldig god kamp av juvelene endte dessverre med uavgjort, men her var det masse å ta med seg videre. Med denne innsatsen vil det bli mange poeng fremover. Det er bare å glede seg.

Juveler

3 juveler - :

2 juveler - :

1 juvel - :

Trivia

• Coach Karlsen hadde for første gang av året satt opp delmål, men måtte se at årets første delmål - holde nullen de første 20 minuttene - ryke med to minutters margin.
  • Seks OBOS-spillere (kilde: Coach Karlsen) fra start mot en gjeng som trener en gang i uka, burde vært feige lag.
  • Årsbeste - selv om det kun ble uavgjort.