Oslojuvelene – KFUM 2

Oslojuvelene Oslojuvelene 1 - 10 KFUM 2 KFUM 2
05 apr 2022 - 20:15Haugerud kunstgress

Braktap i serieåpningen

HAUGERUD KUNSTGRESS: Oslojuvelene - KFUM 2 1-10 (0-6): OFK fikk regelrett juling av Kåffa-rekruttene.

KFUM 2 ga seg nemlig ikke før de hadde lagt hele 10(!) baller i OFK-nettet, og påførte med det OFKs (trolig?) største tap i en tellende seriekamp - noensinne...

Den første Kåffa-scoringen kom allerede etter 12(!) sekunder, og det handlet i bunn og grunn kun om Kåffa i samtlige 90 minutter. Et sterkt KFUM-lag - bestående av talentfulle juniorspillere, samt et knippe a-lagsspillere - fikk gjøre som de ville mot et resignert OFK-lag som aldri klarte å sette sitt preg på kampen. Til pause stod det 0-6.

Etter pause handlet det om å minimere tapet for OFKs del og ligge i «ramma» kampen ut. Det fungerte sånn halvveis - selv om KFUM dominerte fullstendig både i banespillet og sjanseprotokollen. Men omgangens første mål stod faktisk OFK for etter 69 minutter, da Kåffas sisteskanse på noe merkelig vis fomlet et tilbakespill i eget nett. Men bare minutter to minutter økte gjestene igjen ledelsen. Og de blåkledde fra Ekeberg scoret ytterligere tre ganger til før dommeren blåste av kampen på Haugerud kunstgress.

Denne serieåpningen går rett i glemmeboka for OFKs del. Heldigvis er det nok av muligheter videre utover i seosngen. Første kamp til å rette opp inntrykket blir mot Bærum 2 tirsdag rett over påske.

Trivia

•  Comeback for Petter Wickmann. Velkommen tilbake!

Juveler

Nei, det går dessverre ikke.

Oslojuvelene (3-5-2): Kjetil Pedersen - Stian Lien, Nikolai Bjurholt, Anders Standeren - Jonas Røise, Aleksandar Corovic, Tor Kristian Hjartsjø, Mathias Hegna, Einar Lundefaret - Damon Eghdami, Mo Taeib. Innbyttere: Erik Haukaas Aspaas, John Ivar Strand (i 45. min), Petter Wickmann (i 55. minutter).