Oslojuvelene – Kjelsås 2

Oslojuvelene Oslojuvelene 5 - 2 Kjelsås 2
28 jun 2017 - 20:15Linderud kunstgress

OFK-seier i første kamp for høstsesongen

LINDERUD KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Kjelsås 2 5-2 (3-1): OFK tok sommerferie med en komfortabel 5-2-seier over Kjelsås-rekruttene.

Vårsesongen har vært begredelig sett med OFK-øyne, men etter seieren over Kjelsås 2 er juvelene i det minste over streken og har kontakt med lagene foran på tabellen. Kan OFK viste seg som 'høst-laget' i avdelingen?

OFK tok kommandoen fra start, og allerede etter 12 minutter pirket Agon inn 1-0. Den ledelsen varte derimot ikke lenge, for kun minuttet senere utlignet de blåkledde gjestene. Og målshowet var ikke over med det. Fire minutter senere slo Ole Petter inn med høyrefoten(!) fra venstrekanten, og fant Ibra som vakkert headet inn 2-1. Fem minutter før pause dro Mo seg inn i Kjelsås-boksen fra venstrekanten og ble felt. Dommeren pekte korrekt på straffemerket, og den satte kapteinen Ole Petter i mål. 3-1 stod seg til pause.

Målrushet fra det første kvarteret i første omgang fortsatte ikke i den andre, selv om begge lag absolutt fikk sine muligheter til det. Først kvarteret før slutt skulle den neste scoringen komme, da Jonas gjorde alt selv på høyrekanten og elegant lobbet inn 4-1 fra virkelig spiss vinkel! Kjelsås 2 fikk nok en redusering 10 minutter senere, men på overtid fastsatte Mats Marthinussen sluttresultatet til 5-2.