Oslojuvelene Oslojuvelene 3 - 2 Kolbotn Kolbotn
23 apr 2019 - 20:15Haugerud kunstgress

MÅLSCORERNE: Jonas Ramstad Røise, Mo Taeib og Karl Felix Bendiksen Krafft.

Sterk trepoenger mot Kolbotn

HAUGERUD KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Kolbotn 3-2 (1-1): Juvelene snudde 1-2 til 3-2 og tok sesongens andre seier mot Kolbotn.

I første virkedag etter påsken ventet Kolbotn på motsatt banehalvdel for OFK, og det ble som ventet en tøff og jevn kamp mot et lag som stort sett har befunnet seg godt på øvre halvdel i sin avdeling de siste årene.

OFK startet friskt, og det skulle ikke ta mer enn fire minutter før ballen lå i nettet. Nykommer Erlend kriget til seg ballen på midtbanen, tok med seg ballen i flott driv videre og spilte Mo vakkert gjennom på venstrekanten. OFKs nummer 26 var kald - og muligens litt heldig - da han plasserte ballen mellom beina på Kolbotns sisteskanse og sendte OFK opp i 1-0. Bortelaget var også farlig frampå ved flere anledninger i innledningen, og det var ikke noe å si på at laget utlignet til 1-1 etter 17 minutter. Begge lag fikk dessuten flere store muligheter til å gå opp i ledelsen etter 1-1-scoringen, men ingen av lagene klarte å omsette sine store sjanser. Uavgjort stod seg til pause.

De siste 45 minuttene åpnet også bra for juvelenes del, men det var de likevel de blåkledde som stod for kampens tredje scoring etter 55 minutter. Heldigvis tok det ikke mer enn fem minutter før lagene var like langt. Matta ble felt i Kolbotn-boksen og dommeren pekte umiddelbart på straffemerket. Jonas var sikkerheten selv og sørget for balanse i regnskapet. Den siste halvtimen tok OFK mer og mer over i både banespillet og i sjanseprotokollen, og det var derfor langt i fra ufortjent da Felix sendte juvelene opp i 3-2. Innbytter Martin Hegland slo et lurt innlegg fra høyrekanten og i boksen stupte Felix fram og headet vakkert inn OFKs tredje scoring for dagen. De siste 10 minuttene ble det mye «tut og kjør» fra begge lag, og OFK burde definitivt punktert kampen i løpet av kampens siste minutter. I stedet kom Kolbotn på flere farlige visitter, men flere scoringer ble det ikke. Dermed tok OFK tre sterke poeng mot et Kolbotn-lag som garantert kommer til å være med i toppen av avdelingen også i år.

Trivia

• Stor takk til Kolbotn for utlån av overtrekksvester! #straffepils

Juveler

3 juveler - Egzon: Står sin første kamp for sesongen og gjør det med bravur. Bidrar med flere suverene redninger - spesielt i 2. omgang. Herlig, Etsing!

2 juveler - Ole Petter: Solid kamp av OFK-poteten - denne gang primært som vingback. Alltid involvert og slår noen vanvittige pasninger med sin presise venstrefot.

1 juvel - Erlend: Meget frisk 1. omgang av Notodden-gutten. Flere gode involveringer offensivt og gjør en suveren jobb på 1-0-scoringen.