Oslojuvelene – Kråkerøy

Oslojuvelene Oslojuvelene 1 - 2 Kråkerøy
17 sep 2016 - 16:00Rommensletta kunstgress

OFK yppet seg mot serielederen

ROMMENSLETTA KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Kråkerøy 1-2 (1-0): Juvelene hadde serielederen i kne etter første omgang, men de siste 45 minuttene beviste bortelaget hvorfor de leder avdelingen.

OFK imponerte tidvis mot det gode Kråkerøy-laget, og var freidige nok til å ta ledelsen til pause. Selv om laget til Joachim Jönsson var det beste laget totalt sett, hadde det nok ikke vært helt ufortjent om lagene hadde delt poengene denne lørdags ettermiddagen.

Gjestene fra Kråkerøy tok ikke uventet umiddelbart tak i kampen, og OFK var nok litt heldige at de rødkledde gjestene ikke tok ledelsen etter de første 15-20 minuttene. Kråkerøy skapte nemlig flere farligheter i innledningen av kampen, og kun ineffektive Kråkerøy-spillere sørget for at juvelene og Aspaas i OFK-buret holdt nullen. Juvelene var likevel frampå ved noen anledninger, og omgangens største mulighet stod faktisk hjemmelaget for etter rundt halvtimen. Gustav jobbet godt langs venstrekanten, og fikk en kjempemulighet til å sende OFK i ledelsen. Dessverre gikk avslutningen til drangedølingen rett på bortelagets sisteskanse. Men ikke mange minuttene senere, nærmere bestemt etter 37 minutter, var det duket for kampens første scoring. OFK ble tildelt frispark i farlig posisjon fra rundt 20 meter, og hvem andre enn Jonas klinket ballen - via en Kråkerøy-forsvarer - og inn i buret. Scoringen til OFKs nummer 10 kan du for øvrig se her. Frisparkscoringen til Jonas var nok til å sende juvelene til pause med en noe overraskende ledelse.

2. omgangen startet som den første, og dessverre for OFKs del tok det ikke lange tiden før utligningen var et faktum. Etter 57 minutter laget en uheldig Kjetil Evensen i OFK-forsvaret  straffespark, og den satte gjestene sikkert i mål. De neste 20 minuttene fortsatte Kråkerøy å dominere i banespillet, men juvelene viste seg likevel fram ved noen anledninger - uten tellende restultat. Men etter 81 minutter fikk Kråkerøy betalt for det vedvarende presset og trykket mot OFK-målet. En Kråkerøy-spiller dro seg inn fra høyrekanten og smalt ballen i tverrligger. På returen var en lagkamerat raskest frampå og pirket inn seiersmålet til stor jubel for de - overraskende mange -  Kråkerøy-supporterne. Dermed endte det med litt surt 1-2-tap, for juvelene ledet faktisk halvveis.

Trivia
  • Enorm buss, typ dobbeldekker, på bortelaget.
  • Kråkerøys trener fikk dårlige vibber før lagets straffespark, da Felix fortalte at Alexis Sanchez nettopp hadde misset på straffespark for Arsenal.
  • Fire gule kort til juvelene, og samtlige med karantene i neste kamp. #denfølelsen
Juveler

2 juveler - Kjetil: Lager et noe klønete straffespark, men gjør ellers en bunnsolid kamp i midtforsvaret sammen med Kai. Rydder opp i stor stil og trøkker virkelig til i duellene. OFKs beste.

1 juvel - Ibra: Ingen scoring, men jobber - som alltid - iherdig på topp og er et konstant uromoment med sin enorme fysikk og løpskraft.