Oslojuvelene – Lommedalen

Oslojuvelene Oslojuvelene 1 - 3 Lommedalen Lommedalens IL
26 apr 2022 - 20:15Haugerud kunstgress
Mo Taeib

MÅLSCORER: Mo scoret et vakkert mål, men det holdt ikke til poeng mot Lommedalen. Her lader han opp til kampstart med «blodcola».

... Juvelene tilbake i vårformen

HAUGERUD KUNSTGRESS: Oslojuvelene – Lommedalen 1-3 (0-0): En rufsete kamp som resulterte i flere tapte poeng.

Tirsdagens kamp skulle bli spennende, denne gangen møtte vi et lag med lik gjennomsnittsalder som oss – det er ikke ofte. Juvelene kom med hodet hevet etter gode opplevelser og prestasjoner etter forrige runde mot Bærum 2. Juvelene brukte helgen på å feire slike gode opplevelser, samtidig som det gikk rykter om at noen av spillerne var så fornøyde at de hadde dratt på seg drakta som ytterste plagg. Jeg kan bekrefte at dette til og med medfører riktighet. Patriotisme for OFK setter vi pris på.

Oppladningen var optimal, men allerede under oppvarming merket laget at det var noe som lugget. Kombinasjonsspillet og hodet var ikke helt til stedet. Uavhengig av dette var tenningsnivået på plass, og alt var duket for en god fotballkamp denne tirsdagskvelden. Gamle travere fra OFK - også kalt smykkeskrinet - hadde dukket opp for å se litt kvalitetsball, det var gledelig!

1. omgang

En omgang som virkelig startet med noen smell – bokstavelig talt. Vi rundet såvidt 10 minutter før det allerede ble gjort tre bytter. To bytter hos Lommedalen, ett hos OFK. Hjelper ikke og bare løfte vekter på gymmen når hamstring og lyske tåler tre sprinter på 20 meter. Dette resulterte også i at begge lag slet med å få en flyt i spillet. En gjenganger var få trekk, før ballen gikk ut over linjene. Til tross for dette var vi solide bakover og slapp ikke til sjanser. Offensivt var det bare et spørsmål om tid før det løsnet.

Pause

Det vi kan si er første omgangs høydepunkt er OFK som holder nullen til pause, det er en enorm prestasjon vi tar med oss videre.

2. omgang

45 min + pause måtte til før ting virkelig begynte å løsne i kampen. OFK holdt et godt trykk, og produserte flere gode sjanser. Straffer ble heller ikke utdelt denne kampen, noe vi hadde fortjent.

54' - 0-1: Lommedalen holdt trykket oppe i et par minutter og fikk belønning. Mål-scoreren kjørte til- og med en «SIUUU» feiring som Ronaldo. Den er grej..

68' - 0-2: OFK hadde fått kampen inn i sin rytme, men et godt innlegg – og en uheldig klarering fra vår forsvarsspiller resulterte i at ballen havnet rett i føttene på en rettvendt Lommedalen-spiller som hadde en enkel jobb med å sette inn mål nummer 2.

81' - 1-2: Endelig skulle OFK få sitt fortjente mål. Lundefaret entret banen i andre omgang, og viste sin klasse ved å dra av noen Lommedalen-spillere før han slo en sinnsyk langpasning i bakrom på Mo. Mo T. viste også sin klasse da han chippet ballen over keeper på halv-volley.

90+1' - 1-3: Før kampen hadde undertegnede fått litt intel fra motstanderene. Det ble meldt at Lommedalen sin spiller nr. 11 hadde målt en topphastighet på 36 km/t. Dette er altså like hurtig som Haaland. Vi fikk ved siste målet se farten hans da han som en racerbil løp langs sidelinjen forbi hele midtbanen og forsvaret til OFK – og slo en enkel pasning som resulterte i et «sweaty-goal».

Trivia

• Tre bytter i løpet av 10 minutter. Alle ut med muskulære skader. Komme seg på SATS åogta noen balløvelser!
  • Da mørket begynte å legge seg hadde ikke Haugerud slått på flomlysene. Telefonen hos oppmann Hansen gikk varm!

Juveler (Representert av en jury bestående av oppmann og smykkeskrinet)

3 juveler – Mo: Går på mange gode løp i dag. Dessverre er det ikke nok presisjon i pasningene som skal stikke han gjennom. Scorer et vakkert mål, og det er mye tenning fra start.

2 juveler – Einar: Får mindre tid i dag enn vanlig, men kommer likevel inn og tar styring på det offensive spillet. Det blir straks mer farlig, og sender Mo gjennom flere ganger. Nydelig assist i dag.

1 juvel – Damon: Igjen må Damon nevnes, han er meget farlig. Beinhard jobb, opp og ned, hele matchen. Han blir farlig i år.

Kampens øyeblikk:

• Nydelig gjennombruddspasning fra Einar, som Mo lekent og lett sender over keeper med en lobb. Vakkert mål.