Oslojuvelene – Lyn Toppfotball 2

Oslojuvelene Oslojuvelene 3 - 5 Lyn Toppfotball 2 Lyn 1896 FK
07 aug 2018 - 20:15Rommensletta kunstgress

OFK-tap i høstsesongens første kamp

ROMMENSLETTA KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Lyn Toppfotball 2 3-5(1-3): Første seriekamp etter sommerferien har stort sett endt med tap for OFKs del. Den statistikken ble det heller ingen endring på i 2018.

Men det startet i det minste bra for OFK, da Kise elegant rundet keeper og satte inn 1-0 etter 11 minutter. Lyn-guttene stod for det aller meste av banespill i 1. omgang mot et OFK-lag i ramma, og etter 30 minutter satt utligningen. Og bare fire minutter senere ble 1-1 til 1-2 etter et uheldig tilbakespill av Johnny. Vondt ble til verre knappe minuttet før pause, da gjestene satte inn 1-3, som også stod seg til pause.

I 2. omgang åpnet OFK sterkt, og Kise trengte ikke mer enn minuttet før hans andre scoring for dagen var et faktum. Den sterke OFK-starten var ikke over, og etter halvspilt omgang var lagene like langt etter en fin scoring av Mo. Men i stedet for at juvelene snudde kampen, var det de blåkledde gjestene som gikk opp til 3-4 med kvarteret igjen. Denne gangen klarte ikke OFK å svare, og med fem minutter igjen på klokka økte Lyn-rekruttene til 3-5.