Oslojuvelene – Manglerud Star

Oslojuvelene Oslojuvelene 1 - 1 Manglerud Star Manglerud Star
05 jun 2018 - 20:15Rommensletta kunstgress

Andre strake poengdeling for OFK

ROMMENSLETTA KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Manglerud/Star 1-1 (0-1): To frisparkmål fra hvert av lagene - i «identisk» posisjon - da OFK igjen delte poengene.

Men det var bortelaget som åpnet klart friskest og skapte de største mulighetene i innledningen. For OFKs del stod Gustav for den aller største farligheten etter rundt 10 minutter, men avslutningen nærmest alene med keeper gikk over mål. Gjestenes muligheter var såpass store at juvelene nok var litt heldige som slapp unna med baklengs de første 10-15 minuttene. Det gjorde de derimot ikke etter halvtimen. Da ble gjestene tildelt frispark fra rundt 20 meter, og den tok de grønnkledde godt vare på. Frisparket ble slått flott i nettet bak Egzon i buret. Se scoringen i videovinduet under.

De siste 45 minuttene var det derimot OFK som åpnet best, og det var langt i fra ufortjent at Ole Petter utlignet til 1-1 etter 61 minutter. OFK ble pussig nok tildelt frispark i «nøyaktig» samme posisjon som M/S i 1. omgang. Denne gangen var det Ole Petter som ladet skuddfoten, og selv om frisparket ikke var av den beste sorten klarte ikke gjestenes keeper å holde ballen ute.

Den siste halvtimen bølget spillet fram og tilbake, uten at noen av klarte å sette inn den nødvendige sluttspurten som skulle sørge for tre poeng. Bortelaget kunne (og burde?) blitt redusert til 10 mann etter en småstygg «hevnaksjon» på Gustav, samtidig som de fikk en scoring annullert for offside - til store protester - med et kvarter igjen på klokka. Det var omtrent de eneste viktigste hendelsene i løpet av omgangens siste 30 minutter.

Trivia

• «Breddefotballguru» Marius Helgå tok turen til Rommensletta. Ikke gå glipp av hans artige kampreferat, samt video og bilder fra kampen
  • Oslojuvelenes første Instagram Stories - levert av Eirik Andersen.
  • Ikke akkurat relevant kamptrivia, men denne Bømark-perlen fra 3-2-tapet mot Ullern 2 i mai er verdt noen YouTube-avspillinger. Se frisparkperlen etter 1:50 ut i videoen:

Juveler

3 juveler - Håkon: Første kamp fra start - som midtstopper. Løser oppgaven utmerket og har i tillegg flere farlige - og lange - innkast.

2 juveler - Ole Petter: Ny solid kamp sentralt på midten. Og nok en scoring. I (skudd)form.

1 juvel - Jarle: Meget god kamp på høyrebacken av OFKs eldstemann. Rutinert som få. Ut etter ca. 70 minutter.