Oslojuvelene Oslojuvelene 1 - 2 Nordstrand
01 mai 2018 - 20:15Rommensletta kunstgress
Oslojuvelene - Nordstrand

Bittert overtidstap for juvelene

ROMMENSLETTA KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Nordstrand 1-2 (1-1): Det så ut til gå mot et greit uavgjortresultat, men på overtid fikk gjestene pirket inn 1-2 og stakk av med alle poengene.

Etter alle baklengsmålene i 4-1-tapet for Heming, hadde coach Karlsen et stort fokus på en stram defensiv struktur i forkant av kampen mot en annen opprykksfavoritt i avdelingen, Nordstrand. Det fungerte i nøyaktig 9 minutter, da en NIF-spiller skjøt via Eirik utenfor 16-meteren og satte Egzon ut av spill. 0-1. OFK kjempet seg likevel raskt inn i matchen etter den dårlige starten, og etter halvtimen var lagene like langt. Jarle gjorde en strålende jobb fra sin venstrebackposisjon og driblet seg vakkert inn mot NIF-boksen, hvor OFKs eldstemann ble åpenbart felt. Dommen pekte dermed rett på det ikke-eksisterende straffemerket. Denne gangen skrittet Ole Petter opp og banket inn 1-1, som også var stillingen til pause.

Etter pause fortsatte det å være relativt jevnspilt i både banespill og sjanser, men kampens siste mål lot vente på seg. På overtid måtte en uheldig Egzon gi retur på et tilsynelatende ufarlig NIF-skudd. Den våte og sleipe Rommensletta-matta hjalp langt i fra for OFKs sisteskanse, og det utnyttet Nordstrand som fikk satt inn 1-2 til juvelenes store fortvilelse. De resterende overtidsminuttene presset OFK voldsomt på for utligning og produserte virkelig flust av store sjanser til å få med seg poeng, men flere mål ble det ikke. Dermed endte det med et surt og til dels ufortjent tap for Nordstrand-guttene, på en dag hvor de hvite virkelig kjempet for hverandre med en herlig innstilling og innsats.