Oslojuvelene Oslojuvelene 1 - 5 Oppsal 2 Oppsal 2
14 jun 2022 - 20:15Haugerud kunstgress
Oslojuvelene Oppsal 2 2022

BLIDE GUTTER: Juvelene strålte før kamp. Vær, bane og temperatur lå til rette for en god forestilling.

Spøkelset på Haugerud

HAUGERUD KUNSTGRESS: Oslojuvelene – Oppsal II 1-5 (0-4): Det Oslojuvelene ønsket skulle bli ansett som «Fort Haugerud» har denne sesongen blitt til «Spøkelset på Haugerud». Juvelene står med fire av fem tap på hjemmebane, og skremmende 26 mål imot.

Juvelene kom til kamp med gode vibber, bra musikk fra Bose-anlegget til Magga, opphengte drakter, frukt og kjeks – alt lå til rette for 3 poeng. Historien skulle vise seg å bli annerledes...

1. omgang:
Oppsal 2 har ikke hatt en optimal start på sesongen, og lå 7 poeng bak OFK før matchen. Nivået vi så på banen under denne kampen gjorde at vi stilte oss selv spørsmål ved deres posisjon på tabell. Et svært godt 4.div lag med gode ballspillere og mye løpskraft. Juvelene fikk aldri festet noe grep på kampen. En kamp preget av både personlige feil og at vi ble utspilt, endte med en ganske så frustrerende første omgang hvor vi slapp inn enda flere baklengs. Dette resulterte i fire bytter da kampuret passerte 40 minutter. Det skulle vise seg at dette var en svært god vurdering ettersom dette var med på å endre hele kampbildet i en positiv forstand for Juvelene.

19' 0-1: Langskudd med fin retning og bue, rett i nettet.

26' 0-2: Undertegnede med et dårlig forsøk på å drible seg forbi en motspiller på midten = brudd og mål.

33' 0-3: Brudd på midten. OFK havner i undertall defensivt, ungguttene fra Oppsal 2 har en enkel oppgave med å spille oss ut før ballen havner i mål.

40' 0-4: Nok en gang brudd. Vi blir kontret på, og som ved forrige mål havner vi i undertall og Oppsal 2 spiller oss enkelt ut før ballen havner i mål.

45' Straffebom OFK: OFK blir tildelt straffespark rett før pausesignalet, men Oppsals burvokter redder forsøket til Mo.

Pause:
En pauseprat som består av mye frustrasjon. Vi fatter ikke hvordan vi gang på gang gjør de samme feilene som resulterer i mål. De fire byttene bidrar til at vi får bedre kontroll på kampen, samt produserer muligheter.

2. omgang:
En mye bedre omgang. Vi produserer et mål og har et par gode muligheter. Vi tar mindre risiko, slik at vi forhindrer brudd og kontring imot. Defensivt er vi mye bedre organisert.

55' 1-4: Juvelene har mer ball og får til flere kombinasjoner. Ved målet kombinerer TK og Damon fint, og Damon satt kampens første for Juvelene. Juvelene fikk litt blod på tann.

75' 1-5: Rolig fra Oppsal 2 en stund før nok et langskudd med deflection lusker seg opp i venstre kryss.

Juveler

3 juveler – Damon: Nesten en umulig dag å dele ut Juveler. Noen lyspunkt hos Damon gir han 3.

2 juveler – Hegna: Styrer kampen til 1-1 da han kom inn. Godt å ha han tilbake i troppen og på laget.

1 juvel – TK: Kriger, og får notert seg for en assist.

Kampens øyeblikk
Ironisk nok gikk det 7 minutter mellom alle de fire målene til Oppsal 2 i første omgang.