Oslojuvelene Oslojuvelene 5 - 0 Øvrevoll Hosle Øvrevoll Hosle
22 mai 2018 - 20:15Rommensletta kunstgress
Oslojuvelene - Øvrevoll Hosle

Holdt nullen for første gang

ROMMENSLETTA KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Øvrevoll Hosle 5-0 (2-0): OFK påførte gjestene sitt åttende strake tap - og laget klarte til og med å holde nullen!

Det har ikke skjedd før denne sesongen, og for å være helt ærlig kan vi ikke huske sist det skjedde heller. Bunnlaget Øvrevoll Hosle hadde faktisk ikke tatt et eneste poeng før møtet med OFK. Og den statistikken ble ikke endret etter kampslutt.

Coach Karlsen har begynt med ulike målsettinger før kampstart, og mot tabelljumboen var de følgende:

1. Frispilling bakfra
2. Høyt press

Det første målet ble gjennomført, men risikoen ble til tider i overkant stor. Det burde og kunne gjestene utnyttet ved flere anledninger, men laget kjent for galoppbanen klarte aldri å utnytte slurvet i OFK-rekkene. Den andre OFK-målsettingen fungerte i mindre grad, og ingen av scoringene kom etter et kollektivt høyt press.

Selv om OFK noterte seg for fem scoringer, ble selve kampen ingen høydare. Til det var gjestene for svake, mens OFK aldri helt klarte å sette inn høygiret.

Mo åpnet målshowet etter 7 minutter, da han satte returen på sitt eget skudd i nettet. 10 minutter senere headet(!) Gustav inn 2-0, som også stod seg til pause. Et drøyt kvarter etter hvilen satte Runar inn 3-0 etter en OFK-corner, før Matta pirket inn 4-0 bare minuttet senere. På overtid klarte en ØHIL-forsvarer på mystisk vis å sette ballen i eget nett etter godt «forarbeid» av Einar på venstrekanten, og fastsatte med det sluttresultatet til 5-0.

Trivia

• OFK holdt nullen, altså. Ikke glem det.
  • Egzon med riktig farge på keeperdraktsettet.

Juveler

3 juveler - Runar: Stort sett full kontroll i forsvaret, og bidrar dessuten til OFKs første clean sheet for sesongen. Fin scoring!

2 juveler - Ole Petter: Får vel registrert to målgivende pasninger. Som alltid god innstilling, og har i i tillegg et par ville pasninger.

1 juvel - Egzon: Bytter til passende keeperdraktfarge, holder nullen og er god med ballen i beina. Holder i massevis det, Zenon!