Telemarks stolthet i hovedstaden

Oslojuvelene – Ullern 2

Oslojuvelene Oslojuvelene 3 - 1 Ullern 2
11 sep 2018 - 20:15Rommensletta kunstgress

FØRSTE OFK-SCORING: Nysigneringen Frankeh Yaya Colley kom inn de siste 25 minuttene og sendte OFK opp 2-1. Her er han i aksjon for Pors i 2015.  FOTO: STIAN KITTILSEN/PD

Nok en snuoperasjon fra «høstlaget» OFK

ROMMENSLETTA KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Ullern 2 3-1 (0-1): En dårlig 1. omgang ble fulgt opp av en god 2. omgang, og det sørget langt på vei for seieren mot Ullern-rekruttene.

De første 45 minuttene var nemlig langt i fra en god OFK-prestasjon, noe Ullern også påpeker i sitt kampreferat. Gjestene styrte det meste i banespillet og skapte stort sett det som var av sjanser. OFK lå kompakte og forsvarte seg, og det var derfor litt surt måten 0-1-scoringen kom på etter et drøyt kvarter. Juvelene hadde tilsynelatende god kontroll i de bakre rekker, men en Ullern-spiller fikk likevel avslutte via en OFK-spiller og ballen gikk i mål. Jonas stod for OFKs eneste reelle målsjanse i omgangen, da han driblet seg elegant forbi flere Ullern-spillere og satte ballen rett på keeper. 0-1 stod seg til pause.

I 2. omgang derimot, hevet OFK seg umiddelbart flere hakk. Presset ble høyere og avstandene mellom leddene ble ikke så store som de var i 1. omgang, og det åpnet for større ballinnehav og målsjanser for OFKs del. Og det betalte seg allerede etter 15 minutter, da Gustav ble spilt fri på høyrekanten. Dæhlie-ambassadøren (og nå også Vitamin Well!?) avsluttet først rett på Ullern-keeperen, før han satte inn sin egen retur kontant i nettet. Ullern-guttene var langt i fra ufarlige og fortsatte å skape sjanser utover i omgangen, men målene var det OFK som stod for. Etter en god OFK-periode kriget Frankeh inn 2-1 med snaut 10 minutter igjen på klokka, før Mo løp forbi alt og alle og sikret 3-1 på overtid.

PS! Forrige seriekamp endte 4-4 mot Bærum 2 etter at OFK lå under 4-1. Kampreferatet utgikk dessverre da enmannsredaksjonen var på jobbreise.

Trivia

• Bragging rights for OFK på torsdagtreningene på Ullern kunstgress.

Juveler

3 juveler - Petter: Solid kamp i forsvaret. Direkte avgjørende for at gjestene ikke utligner i 2. omgang.

2 juveler - Mo og Frankeh: Scoring på begge innbytterne. Meget godt innhopp fra de tidligere Pors-spillerne.

1 juvel - Gustav: Ingen god 1. omgang, men bidrar godt offensivt og defensivt de siste 45. Fin scoring.

Oslojuvelene (3-5-2): Egzon Sadriu - Jarle Nilsen, Petter Thorsen, Martin Berge - Morten N. Høgblad, Tor Kristian Hjartsjø, Anders I. Standeren, Jonas R. Røise, Gustav J. Heldal - Lars Christian Kise, John Ivar Strand. Innbyttere: Mo Taeib, Frankeh Yaya Colley, Kjetil G. Evensen, Fredrik Hvarnes, Damon Eghdami, Runar Ødegård Nilsen.