Oslojuvelene Oslojuvelene 4 - 3 Ullern 2
25 sep 2017 - 20:15Linderud kunstgress
Oslojuvelene - Ullern 2

Livsviktig seier over Ullern-rekruttene

LINDERUD KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Ullern 2 4-3 (3-1): Juvelene kom - som vanlig - tidlig under, men snudde kampen og tok tre svært viktige poeng mot et sterkt Ullern 2-lag.

Ja, som så ofte før denne sesongen ble det tidlig baklengs for OFKs del. Allerede etter åtte minutter var gjestene i føringen, men det varte heldigvis ikke lenge. For etter knappe kvarteret stod det 1-1 i målprotokollen. Gustav presset fram rot i Ullern-forsvaret, ble felt i boksen og dermed pekte dommeren helt korrekt på straffemerket. OFKs nummer 10, Jonas Røise, skrittet opp og satte sikkert inn utligningen.

Juvelene var usedvanlig på fra start, og det var derfor langt i fra ufortjent at laget tok ledelsen før halvtimen var spilt, da Øystein flikket(?) ballen vakkert gjennom til Gustav som på flott vis satte inn 2-1. Men OFKs toppscorer var langt i fra ferdig for dagen. Rett før pause tok Jonas sin særegne signaturfinte, denne gang helt perfekt utført, og spilte Gustav like perfekt gjennom. Drangedølingen nølte ikke et sekund og banket inn 3-1. Den ledelsen stod seg også til pause.

I 2. omgang var det nok en gang gjestene som kom best i gang, og etter 54 minutter satt reduseringen etter et strålende langskudd. OFK svarte tidlig i 1. omgang, og det gjode de hvite sannelig også i 2. omgang. Nærmere bestemt etter 61 minutter. Denne gangen var det et flott samarbeid på høyrekanten mellom Ole Petter og Karl Felix, hvor sistnevnte fant Gustav (hvem andre?!) i boksen som stanget inn hans tredje for dagen. De sortkledde Ullern-rekruttene ga seg absolutt ikke og svarte med nok en redusering etter 75 minutter - og nok en gang etter et utagbart langskudd.

Det siste kvarteret ble svært hektisk, og Ullern 2 presset virkelig på for utligning. Men takket være iherdig jobbing av hele OFK-mannskapet holdt laget unna og sikret tre livsviktige poeng i avdelingen.