Øvrevoll Hosle – Oslojuvelene

Øvrevoll Hosle Øvrevoll Hosle 3 - 4 Oslojuvelene Oslojuvelene
18 sep 2018 - 20:15DNB Arena Hosle (kg)

Knepen seier over tabelljumboen

DNB ARENA HOSLE: Øvrevoll Hosle - Oslojuvelene 3-4 (2-3): Juvelene hadde tilsynelatende full kontroll i innledningen, men fikk etter hvert store problemer mot nedrykksklare ØHIL.

For etter knappe 20 minutter ledet OFK allerede 2-0 etter to Kise-scoringer. Og den ledelsen burde åpenbart vært større etter spill og sjanser. Men etter en situasjon mellom en ØHIL-angriper og vår egen Frankeh etter halvspilt omgang mistet OFK-spillerne tilsynelatende fokus. Samtidig som et ufokusert OFK-mannskap mistet grepet om kampen, giret ØHIL-laget betraktelig opp og fikk score både en og to ganger. 2-2-scoringen var for øvrig av det virkelig vakre slaget. Dermed så omgangen ut til å ende 2-2, men helt på tampen dukket Mo opp og sørget for at juvelene gikk til pause med en 3-2-ledelse.

De siste 45 minuttene ble langt i fra noen rysare - spesielt for OFKs del. Svært lite stemte både offensivt og defensivt, og det var derfor ikke ufortjent at hjemmelaget utlignet til 3-3 etter 63 minutter. Men juvelene ga seg ikke og jobbet seg sakte men sikkert inn i kampen igjen. Og noen få minutter før slutt kom belønningen, da Mo fikk stå alene i ØHIL-boksen og dunke inn 4-3, som også stod seg kampen ut.