Sarpsborg 08 2 – Oslojuvelene

Sarpsborg 08 2 4 - 1 Oslojuvelene Oslojuvelene
15 jun 2016 - 18:30Sarpsborg stadion KG

Sarpsborg 08-rekruttene ble for sterke

SARPSBORG STADION (Sarpsborg 08 2 - Oslojuvelene 4-1 (3-0): Sarpsborg 08 2 stilte med både Tippeliga-spillere og gode juniorspillere. Det viste seg å bli en i overkant vanskelig oppgave for juvelene.

Sammen med tekniske og løpsterke juniorer var Arild Østbø, Henri Toivomäki, Brice Wembangomo og Onyekachi Hope Ukwuadu bare noen av de profilerte S08-spillerne juvelene måtte bryne seg på. Hjemmelaget tok derfor ikke overraskende kommandoen fra start og gikk til pause med en komfortabel 3-0-ledelse. Men i 2. omgang spilte juvelene seg betraktelig opp og fikk en fortjent redusering kvarteret før slutt etter en flott prestasjon av Gustav Heldal. Minutter senere var Kjetil uheldig og satte ballen i eget nett, som også ble kampens siste mål.

Oslojuvelene ligger nå på 12. plass med 5 poeng i det tre kamper av vårsesongen gjenstår.