Sprint-Jeløy – Oslojuvelene

Sprint-Jeløy 5 - 2 Oslojuvelene Oslojuvelene
27 aug 2016 - 16:00Bellevue KG

Sprint ble for sterke på Jeløya

BELLEVUE KG: Sprint-Jeløy - Oslojuvelene 5-2 (0-0): Juvelene holdt nullen til pause mot topplaget, men i 2. omgang rant scoringene inn - i begge ender.

Syv mål var fasiten de siste 45 minuttene, og dessverre for OFKs del stod hjemmelaget Sprint-Jeløy for fem av dem.

Ikke overraskende var det hjemmelaget som styrte det meste og presset juvelene langt tilbake på banen i 1. omgang. Det åpnet for flere OFK-kontringer, og den aller største sjansen i omgangen stod faktisk OFK for da Gustav skjærte inn fra høyrekanten og smalt ballen i tverrligger. 0-0 stod likevel seg til pause.

Om 1. omgang var sjansefattig og lite underholdende, ble det virkelig fart på sakene i 2. omgang. Etter kun et par minutter gikk hjemmelaget opp i føringen, men snaue 10 minutter senere hadde OFK snudd kampen. Først hamret Gustav ballen utagbart opp i nettaket til 1-1, før kombinasjonen Felix, Ole Petter og Maggen sørget for en noe overraskende OFK-ledelse - på usedvanlig vakkert vis. Felix vant ballen på midtbanen, slo en perfekt vektet stikker til Ole Petter på venstrekanten, som igjen fant en umarkert Maggen i boksen. Gutten Lars Petter Røise mener er kliss lik Bastian Schweinsteiger nølte ikke et sekund og curlet ballen elegant inn med venstrefoten. Et vakkert angrep som til og med hjemmelaget Sprint-Jeløy viet noen ord i sitt kampreferat.

Juvelenes ledelse varte derimot ikke lenge, for nærmest på det påfølgende angrepet var lagene igjen like langt. De neste 20 minuttene giret blåtrøyene opp og viste seg som det sterkeste laget på Bellevue med ytterligere tre scoringer som fastsatte sluttresultatet til 5-2.