Wam-Kam – Oslojuvelene

Wam-Kam 0 - 1 Oslojuvelene
22 sep 2015 - 20:15Jordal kunstgress

Frisparkperle sikret OFK-seier

JORDAL KUNSTGRESS: Juvelene slet med å produsere sjanser mot Wam-Kam, men så dukket venstrebeinet til Ole Petter opp.

Og det var mer eller mindre nok til å senke Wam-Kam på Jordal kunstgress denne tirsdags kvelden. Wam-Kam stod for sjansene, men et effektivt OFK - og en dødelig venstrefot - sørget for juvelenes 15. seier denne sesongen.

Etter at opprykket ble sikret i forrige uke, var det kanskje flere som tenkte at OFK-mannskapet ville få en reaksjon. Coach Karlsen lot samtidig flere spillere med mindre spilletid denne sesongen få sjansen fra start, mens flere fra "førsterekka" ble henvist til benken.

Kampen åpnet ikke akkurat i et forrykende tempo. OFK dominerte tidvis i banespillet, men slet både med presisjonen i pasningsspillet og i sjanseprotokollen. Det gjorde derimot ikke hjemmelaget, som gjentatte ganger satte Endre på prøve i første omgang. Heldigvis vartet sisteskansen opp med flere gode redninger, og hindret det berømte første baklengsmålet som OFK har sluppet inn gjentatte ganger denne sesongen. Juvelene hadde omtrent ikke én kvalifisert målsjanse de første 45 minuttene, og dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

Etter pausen fortsatte de samme 11 på banen, men igjen slet hvittrøyene med å produsere sjanser. Hjemmelaget på sin side, fortsatte å komme til farligheter, og ved to anledninger reddet Endre mesterlig og fikk slått ballen via tverrliggeren og til corner. Med det vedvarende Wam-Kam-presset måtte det skje noe, og etter halvspilt andre omgang foretok Karlsen hele syv(!) bytter, eller hele OFK-benken om du vil. Inn kom Karl Felix, Ole Petter, Kjetil, Eirik, Jonas, Hvarnes og Morten. Det satte umiddelbart fart på mannskapet, og etter snaut 75 minutter ga syvmannsbyttet uttelling. Juvelene ble tildelt et frispark fra noen og tyve meter, og i kjent stil dundret OP ballen i nettmaskene. Noe som det derimot ikke var stil over, var målfeiringen hans. Man skulle kanskje tro - og håpe - at OP-gutten hadde lært etter forrige ukes CR7-feiring, men den gang ei.

Det siste kvarteret kom OFK - endelig - til flere muligheter, men flere mål ble det ikke. Dermed endte det med nok en OFK-seier, i en kamp som fort kunne vippet begge veier.