Romsås Romsås 0 - 5 Oslojuvelene Oslojuvelene
14 aug 2018 - 20:15Bjøråsen kunstgress

MÅLKÅT: Philippe Coutinho, Kevin De Bruyne - og Ole Petter Bømark. Med denne nye Nike-modellen på beina banket Ole Petter inn hele fire scoringer mot Romsås.

Fire(!) Bømark-scoringer

BJØRÅSEN KUNSTGRESS: Romsås - Oslojuvelene 0-5 (0-2): Ole Petter scoret hele fire ganger og sørget nærmest på egenhånd for juvelenes første høstsesongseier.

Ja, OFKs nummer 23 var i virkelig praktslag mot gutta fra drabantbyen, og den første scoringen kom allerede etter 53(?) sekunder. Eller i hvert fall veldig kort tid etter avspark. Corneren fra høyre ble svingt hardt inn i boksen, og «skuddet» gikk i mål via hanskene til Romsås-keeperen. 0-1 og en knallstart for OFK. 0-2 var ingen reprise, men igjen var det corner fra høyre. Og igjen var det den dødelige venstrefoten til Ole Petter som stod bak. Denne gangen var corneren både innom Romsås-keeperen, stanga - og hodet til Kise. Uansett, scoringen blir nok kreditert Ole Petter (skal vi tro hovedpersonen selv). Hjemmelaget yppet seg på et par frispark - og sine karakteristiske innkast - men ingen overlistet Aspaas i OFK-buret. Utenom de to cornerscoringene skapte egentlig ikke juvelene noe som helst i 1. omgang, men 0-2 stod seg likevel til pause.

I innledningen av 2. omgang var det ingen av lagene som tok skikkelig tak, men kampens tredje scoring skulle også tilfalle juvelene. Og nok en gang var det Ole Petter. OFK ble tildelt frispark i farlig posisjon rett utenfor 16-meteren, og den skrudde han vakkert inn i garnet. Romsås resignerte - mer eller mindre - etter 0-3-scoringen, og det åpnet for både store OFK-overganger og sjanser. Langt i fra alle muligheter ble tatt like godt vare på, men i løpet av kampens siste kvarter banket Mo inn 0-4, før Ole Petter fastsatte sluttresultatet til 0-5 - nok en gang med et velplassert frispark. Selv om det spillemessig ikke klaffet allverden for OFKs del, ble det til slutt en komfortabel seier og en fin revansj etter forrige ukes tap for Lyn-rekruttene.

Trivia

• Trolig avdelingens minste bane med sine 85 meter - fem meter bak minstestørrelsen for elleverbaner.

Juveler

3 juveler - Ole Petter: Fire scoringer sier sitt. To cornere(!) og to frispark. Overlegent.

2 juveler - Petter: Tilbake etter ferien og gjør en meget god kamp i midtforsvaret. God kontroll defensivt, og bidrar vel også med en hockeyassist?

1 juvel - Aspaas: Stort sett trygg og god i det han foretar seg. Holder nullen. Deilig både for laget og hans egen del.