Telemarks stolthet i hovedstaden

Juvelene avsluttet 2016-sesongen | Disse OFK-guttene tok prisene

Tradisjonen tro ble fotballsesongen avsluttet i god OFK-stil. Få med deg hvilke OFK-gutter som stakk av med prisene for 2016-sesongen her.

 

Årets juvel 2016: Fredrik Hvarnes

I fjor var «Karlsens to utvalgte» et nytt innslag blant prisene, hvor to OFK-spillere fikk ekstra oppmerksomhet for sin innsats i og rundt klubben. Nytt for 2016-sesongen var «Årets juvel»-prisen, som går til en OFK-spiller som har gjort seg bemerket både på og utenfor banen, samt vist solid innsats og engasjement som samtlige i klubben verdsetter. Den aller første «Årets juvel»-prisen gikk til høyreback Fredrik Hvarnes. Gratulerer så mye, Hvar(a)nes!

Årets spiller 2016: Jonas Ramstad Røise

«Årets spiller»-prisen, også kjent som «Spillernes spiller», var utrolig jevn i år. Valget falt til slutt på midtbanespiller Jonas Ramstad Røise, som har imponert stort i OFK-trøya – spesielt i høstsesongen. Gratulerer, Jonas!

Årets toppscorer 2016: Gustav Heldal

Med hele 18 scoringer ble Gustav OFKs suverene toppscorer denne sesongen. Men drangedølingen blir merkelig nok ikke nevnt i sesongoppsumeringen til fotballnerd.no. Uansett; Gratulerer, Gussy Gus!

Årets nykommer 2016: Gustav Heldal

«Årets nykommer»-prisen bestemmes som tidligere av OFK-styret, og for 2016-sesongen var det ikke overraskende Gustav Heldal som ble valgt. Den tidligere Skarphedin-angriperen slet med sykdom i sesongsoppkjøringen, men O2-snapperen har definitivt levert i serien, noe hans 18 scoringer er et tydelig bevis på. Gratulerer!