Telemarks stolthet i hovedstaden

Gustav Heldal og Magnus Svarstad

Todagers avslutningsfest for OFK

Quiz, rebusløp, priser, Skal vi danse-deltakere – og Stål Talsnes. Slik avsluttet Oslojuvelene 2017-sesongen.

For første gang foregikk OFKs avslutningsfest over to dager, noe som viste seg fornuftig da ikke alle hadde mulighet til å stille begge dager. Fredagen startet med en 2017-oppsummering av trener Christoffer Karlsen og hans videre planer inn mot 2018-sesongen, før Martin Berge overtok som quizmaster. Med knappest mulig margin gikk Team Sagene bestående av brødrene Simen og Kjetil Gurholt Evensen, Ibra Mboob og Fredrik Hvarnes helt til topps. De visste blant annet at det var Heidi Wengs kleskolleksjon som ble stoppet i forrige uke, men ikke at Rabat er hovedstaden i Marokko.

Dag 2 av avslutningsfesten for OFK startet med rebusløp på Sognsvann. Her ble OFK-spillerne delt opp i lag og fikk utdelt større og mindre oppgaver som skulle gjøres i løpet dagen. Oppgavene innebærte blant annet bading, en løperunde innendørs på Bislett, dokumentere et møte med en «kjendis», kreative måter å ta seg opp rullestrappa i første etasje på Oslo City og komme seg til toppen av Oslo Plaza.

Gustav, som for øvrig bor sammen med Helene Olafsen, tok blant annet med seg sitt lag for å møte Skal vi danse-deltakerne i forkant av lørdagens sending, mens Mats Marthinussen og hans lag støtet på TV 2s Stål Talsnes(!).

Rebusen ble avsluttet med et ellevilt strippeshow på «klubbhuset» i Prost Hallings vei, der en av oppgavene var at en på hvert lag skulle ankomme i string og «presentere» denne på valgfri måte for dommerpanelet.

 

I løpet av avslutningskvelden ble det selvfølgelig også delt ut noen priser til de juvelene som har markert seg mest denne sesongen, og dette ble vinnerne:

Årets toppscorer 2017: Gustav J. HELDAL

I fjorårets 3. divisjon imponerte Gustav med 18 scoringer. I år stoppet Skal vi danse-entusiasten på 15 scoringer, og det var det ingen andre juveler som klarte å matche. Gratulerer!

Årets nykommer 2017: Runar ØDEGÅRD

«Årets nykommer»-prisen bestemmes som tidligere av OFK-styret, og for 2017-sesongen falt valget på Runar Ødegård. Tross utlån til gamleklubben Stathelle i vårsesongen, har Newcastle-supporteren vist solide takter store deler av høstsesongen i både midtforsvaret og på backen. Gratulerer!

Spillernes spiller 2017: Gustav J. HELDAL

OFKs spiller nummer 11 stakk ikke bare av med toppscorer-prisen, men han ble også stemt fram som «Spillernes spiller»​ for 2017-sesongen. Gratulerer!

«Iver»-prisen 2017: Magnus SVARSTAD

I fjor var det Fredrik Hvarnes som stakk med prisen for Årets juvel». I år ble prisen, som utelukkende bestemmes av trener Christoffer Karlsen, omdøpt til «​Iver»-prisen og den gikk til Magnus «​Maggen» Svarstad. Spilleren med det mest vulgære spillernummeret på ryggen, har stilt opp på alt av treninger og pådro seg samtidig desidert minst straffepils. Så få straffepils fikk denne karen i løpet av denne sesongen at han faktisk ble tildelt straffepils fordi han nesten ikke har fått straffepils. En meget verdig vinner, altså. Gratulerer så mye!