Telemarks stolthet i hovedstaden

Bærum SK 2 - Oslojuvelene

Disse lagene møter Oslojuvelene i 2019

Oslo Fotballkrets har offentliggjort avdelingsoppsettet for 2019-sesongen. Sjekk ut juvelenes motstandere her.

OFK skal igjen spille i avdeling 2. Der blir det gjensyn med Furuset og Lyn-rekruttene fra 2018-sesongen, samt flere motstandere fra tidligere sesonger i både 4. og 5. divisjon for OFKs del. KFUM 2 kommer ned fra 3. divisjon, mens Langhus og Stabæk 3 er de nyopprykkede lagene fra 5. divisjon. Foruten Stabæk 3 er talentfabrikken Holmlia, kjent for spillere som Adama Diomande, Haitam Aleesami og Jonathan Parr, det eneste laget i avdelingen OFK ikke tidligere har møtt i seriesammenheng.

Sjekk ut hele avdelingsoppsettet i 4. divisjon under

Avdeling 1Avdeling 2Avdeling 3
Follo 2Asker 2Bærum 2
HeggedalFurusetChristiania BK
HolmenGrorud 2Fagerborg
KorsvollHasle-LørenFremad Famagusta
LommedalenHolmliaHeming
MajorstuenKFUM 2Kjelsås 2
Manglerud StarKolbotnReady 2
NesoddenLanghusRilindja
Oppsal 2Lyn Toppf. 2Skeid 2
Oslo CityOslojuveleneSki
SageneStabæk 3Vestli
Ullern 2Vollen


Kretser opplyser at det i 4. divisjon 2019 vil bli avholdt elektronisk terminlistemøte som går ut på at lagene blir enige seg imellom dersom kamper skal flyttes. Dette gjøres ved ordinær omberamming, uten kostnad for klubbene med frist 13. januar 2019. Etter fristens utløp blir det tatt gebyr ved omberamming. 
For best utnyttelse av banene i NFF Oslo henstilles det at kampene, ved søknad om omberamming, får starttidspunkt helst kl. 20:15, alternativt kl. 18:30 på hverdager. Søkes det om kampstart til et annet tidspunkt forbeholder NFF Oslo seg retten til å endre tidspunkt for best mulig utnyttelse av banene.