Årvoll 6 - 1 Oslojuvelene Oslojuvelene
07 okt 2017 - 16:00Årvoll kunstgress
Årvoll - Oslojuvelene

Det endte med tap i sesongens siste kamp

ÅRVOLL KUNSTGRESS: Årvoll - Oslojuvelene 6-1 (1-0): Det har vært en skuffende sesong for Oslojuvelene som ender på 8. plass i 4. divisjon avd. 2.

Første omgang var meget solid fra Oslojuvelene. Det ble skapt mange sjanser i tillegg til at det var bra bakover på banen. Men like før pause var det Årvoll som fikk uttelling og gikk opp i en 1-0-ledelse. Det resultatet stod seg til pause.

1. omgangen var god for OFKs del, men 2. omgang startet - og utviklet seg - dårlig for OFK. Vertene gikk opp i 2-0 ganske tidlig i omgangen, før Magnus ”Maggen” Svarstad reduserte til 2-1 like etter med et godt plassert skudd fra 16-meteren. Dette gjorde at juvelene fikk blod på tann, men i stedet for utligning til 2-2 ble det 3-1 til Årvoll. Derfra og ut styrte hjemmelaget det meste, og det ble til slutt en ny kamp med stygge sifre som endte med 6-1-tap for OFK.

Nå er det bare å legge sesongen bak seg og se frem mot en ny sesong i 4. divisjon i 2018.

Gjennom kampen ble det gjort flere bytter og alle i troppen var i aksjon.

Laget: Eirik Haugen Aspaas (Endre Solberg i 45 min.) - Fredrik Hvarnes, Eirik Kvalheim, Eirik Andersen (K), Martin Berge - Karl Felix Krafft (Mats Marthinussen i 45 min.), Ole Petter Bømark (Karl Felix Krafft i 30 min.), Jonas Røise - Mathias Krafft Jr., Øystein Arneberg (Ibra Mbob i 45 min.), Magnus Svarstad (Theodor Steen Luisa i 30 min.)

Juveler

1 juvel - Mathias Krafft Jr.:  Fantastisk 1. omgang av Kragerø-gutten. Holdt til tider lekestue med Årvolls høyreback.