Fagerborg Fagerborg 1 - 3 Oslojuvelene Oslojuvelene
24 apr 2018 - 20:15Marienlyst kunstgress
Fagerborg - Oslojuvelene

Pangåpning sikret tre poeng

MARIENLYST KUNSTGRESS: Fagerborg - Oslojuvelene 1-3 (0-2): To mål de første 10 minuttene sikret langt på vei tre poeng for juvelene.

Ja, OFK gikk virkelig rett i strupen på hjemmelaget på den nye og strøkne Marienlyst-matta. Det tok nemlig ikke mer enn seks minutter før de hvite var i ledelsen. Etter flere store OFK-sjanser i Fagerborg-feltet fikk Gustav pirket inn 0-1. Og det skulle ikke gå mer enn to minutter før den ledelsen var doblet. Karl Felix stod faktisk feilvendt med ballen i boksen, da en Fagerborg-forsvarer likevel valgte å være litt for ivrig i duellen med kragerøgutten. Dommeren pekte dermed på straffemerket, og som mot Romsås i forrige runde skrittet Kise igjen opp. OFKs nummer 7 var sikkerheten selv og plassert ballen sikkert i nettet mot sine gamle lagkamerater. Fagerborg spilte seg bra inn i matchen etter den dårlige starten, og satte OFK under press ved flere anledninger. Heldigvis var det ingen av avslutningene som overlistet Egzon i OFK-buret. 0-2 stod seg til pause.

2. omgangen fikk langt i fra den samme friske OFK-innledningen som den første, og det ble i det hele tatt en lite severdig omgang. Men det var uansett OFK som også scoret kampens tredje mål -  av det vakre slaget. Et herlig OFK-angrep, anført av Gustav på høyrekanten, fant Matta i boksen, som fikk æren av å avslutte det flotte angrepet til 3-0 etter 62 minutter. Fagerborg var absolutt med i matchen selv med tre i sekken, og snaue 10 minutter senere fikk de gulkledde sin redusering. Det siste kvarteret bølget spillet fram og tilbake, og bar preg av et hjemmelag som jaktet nok en redusering og et OFK-mannskap som satset på kontringer. Men flere mål det ikke, og dermed kunne OFK innkassere sin andre strake seier.

Trivia

• Sannsynligvis sesongens lengste vei fra garderobe til bane.
  • Meget dårlig flombelysning.

Juveler

3 juveler - Ole Petter: Kjempekamp av OFKs nye midtbanemaestro. Løper, kriger, slår gode pasninger og vinner dueller. Ærlig spellær.

2 juveler - Petter: Solid kamp i midtforsvaret. God i duellspillet, rydder unna og gjør få feil.

1 juvel - Berge: Blir plassert på venstrebacken, men løser det uten noen problemer. Bra!