Follo 2 – Oslojuvelene

Follo 2 2 - 3 Oslojuvelene Oslojuvelene
27 sep 2016 - 20:30Ski kunstgress 2

To tette, og en aldri så liten badehette

SKI KUNSTGRESS 2: Follo 2 - Oslojuvelene 2-3 (1-1): De omlag 10-15 fremmøtte fikk se en brudulje av en fotballkamp i høstregnet, da OFK tok sin sjette seier for sesongen.

Hovmod stod på mange måter for fall da hjemmelaget forsøkte å spille ut en gjeng sultne hunder, i en kamp som blant annet inneholdt to røde kort, fem mål og ekstremværet «Karl». Innledningsvis skapte Juvelene mange farlige situasjoner foran Follo2-buret, og allerede etter 15 minutter resulterte en av dem i mål. Etter en duell på midten ble ballen fraktet til Gustav, som dro seg ned langs kanten og la inn - der kranglet Ole Petter såpas mye med bortelagets kaptein, at sistnevtne sendte ballen i eget mål. 0-1, selvmål. Bortelaget var i godt driv nå, men ble hardt straffet etter omlag 25 minutter, da Follo2 sendte i vei et godt plassert langskudd som havnet i hjørnet bak Egzon. 1 - 1. Fem minutter senere var Follo 2 farlig frampå igjen. I den kraftige fjørsilkebrisen ble en ellers god gjennombruddspasning forvandlet til en livsfarlig duell like utenfor 16-meteren, mellom Egzon og en av deres angripere. Egzon kom både litt for seint og litt for stygt inn i duellen til å gi dommeren noe valg: rødt kort.

Etter pause tok det unge Follo 2-laget over mye av ballbesittelsen, og juvelene satset primært på kontringer. Det skulle vise seg å være en lur 'game plan', juvelene var tross alt redusert til 10 mann. Etter å ha sendt et par karer i pølsebua, serverte Ole Petter et godt innlegg til Gustav som nikket ballen pent inn i kassa. 1 - 2. Like etter fikk juvelene frispark omlag 25 meter fra mål. Skuddet fra Ole Petter traff et par såpeglatte keeperhansker, og ble med hjelp av disse ekspedert videre inn i bortelagets mål. En litt heldig, men ikke helt ufortjent skåring der altså. 1 - 3. Etter først en viljehands og så en usportslig klarering etter at dommer hadde blåst frispark for juvelene, ble også Follo 2 redusert til 10 spillere når det gjenstod en halvtime av kampen. Det ble videre mange gjennomvåte og slitne karer på banen (kanskje først og fremst juveler), og forestillingen minnet nok mer om bøtteballet enn fotball de siste 25 minuttene. Etter et enormt ballinnehav reduserte da også hjemmelaget til 2 - 3, selv om de egentlig aldri skapte de helt store målsjansene. Resultatet stod seg helt ut denne gangen, og juvelene kunne reise glade hjem til hovedstaden.

Trivia

• Utviste Egzon forsøkte å kringkaste de siste 20 minuttene via Facebook Live, men stormen «Karl» ville det annerledes.

Juveler

3 juveler - Ole Petter: Spellær! Involvert i alle skåringene. Solid kamp.

2 juveler - Endre: Leverer godt både med føtter og bein. Trygg i alt han foretar seg under særs ekle og glatte forhold.

1 juvel - Gustav: Denne karen klarer ikke å slutte og skåre mål. God offensivt, gjør også jobben defensivt.