Heming – Oslojuvelene

Heming 1 - 1 Oslojuvelene Oslojuvelene
19 jun 2018 - 20:15Heming kunstgress
John Ivar Strand

SUPER-SUB: Johnny scoret og sikret 1-1 mot serieleder Heming. Her er OFKs nummer 9 nyfødt med en vekt på rett i underkant av 6(!) kg.

Avsluttet vårsesongen med uavgjort mot serielederen

HEMING KUNSTGRESS: Heming - Oslojuvelene 1-1 (1-0): Serielederen så ut til å sikre seg en knepen 1-0-seier, men minuttet før fulltid dukket Johnny opp og sikret poengdeling mot Heming.

Kampen var faktisk høstsesongens første, men av praktiske årsaker har OFK (les: Oslo Fotballkrets) valgt å tjuvstarte høstsesongen på denne siden av sesongen.

Hjemmelaget åpnet klart best på mektige Gråkammen, og ifølge sitt eget kampreferat burde de ledet «SOLEKLART» til pause. Endre hadde dog merkverdig få redninger de første 45 minuttene til at ledelsen burde vært større, men blokkeringer og klareringer av OFK-forsvarere var det derimot nok av. Heming-kapteinens giftige høyrefot skapte nemlig trøbbel HVER (objektiv bruk av store bokstaver) gang på dødball, og medvinden som Heming dro stor fordel av i 1. omgang gjorde det langt i fra lettere for OFK-forsvaret. 0-0 så likevel ut til å holde seg til pause, men to minutter før pausesignalet fikk Heming satt inn 1-0 etter en kontring.

I 2. omgang var det OFKs tur til å få «medvind-halvdelen» - og det hjalp betraktelig. Både i banespillet og i sjanseprotokollen. Heming stod likevel for de aller største farlighetene, men Endre ryddet mesterlig opp gang på gang. Kvarteret før slutt ble Heming derimot redusert til 10 mann, og det åpnet opp for en OFK-innspurt i sluttminuttene. Og det skulle betale seg bare minuttet før fulltid. «Matta» gjorde en kanonjobb på venstrekanten, og la et herlig innlegg til en umarkert Johnny som sørget for 1-1 med sitt første touch på ballen. De resterende minuttene fikk hjemmelaget enda noen farlige dødballer, men ingen endte med tellende resultat.

Dermed ebbet det ut 1-1 - et resultat som serielederen garantert ikke var fornøyd med etter spill og sjanser, mens OFK sier seg «GREIT FORNØYD».

Trivia

• Simen - og Malins - første OFK-kamp i 2018-sesongen. På tide!
  • Geir Bendiksen også med et gledelig comeback på sidelinja - og Kvikk Lunsj på innerlomma!
  • Vanvittig mye skrik og skrål

Juveler

3 juveler - Endre: Sliter litt med motviden i 1. omgangen, men spiller seg mesterlig opp de siste 45 minuttene og bidrar sterkt til OFK-poeng. Vår bestemann.

2 juveler - Petter/Martin: Midtstopperne deler denne. Førstnevnte litt uheldig på 1-0-scoringen, men ellers gjør begge en kjempejobb i begge omganger.

1 juvel - Mo: Mesterlig førsteouch. Stor fart. Skaper trøbbel for Heming-forsvaret ved flere anledninger. God kamp.

PS! Teodor Steen Luisa vender hjem og spilte sin siste kamp i OFK-drakta, mens «Matta» tar et semester i Portugal i høst. Lykke til, gutter!