Telemarks stolthet i hovedstaden

KFUM 2 – Oslojuvelene

KFUM 2 KFUM 2 3 - 1 Oslojuvelene Oslojuvelene
16 aug 2022 - 20:15KFUM-Arena
Alexandar Corovic

IMPONERTE: Aleksandar Corovic startet ikke kampen, men kom inn rett før pause og satte fart i OFK-laget. Her tester han skuddfoten fra glansdagene i Odd. 

Det tradisjonelle tapet i høståpningen

KFUM-ARENA: KFUM 2 - Oslojuvelene 3-1 (3-0): Ny halvsesong, fy søren gutta er tente. En ting hadde vi dog glemt; vi vinner aldri åpningskampen i andre halvdel av sesongen.

Dette var en kamp Juvelene så frem til. Fadesen i forrige oppgjør gjorde oss sultne på en god rematch. Forholdene på Ekeberg var perfekte; endelig kaldt nok til at Damon – kaptein for dagen - kunne spille med hvit undertrøye og våt nok matte til at Kise kunne skli rundt på hele banen. Til tross for en tung tung vårsesong hadde OFK fortsatt heng på 3.plassen med kun fire poeng opp og vi hadde/har fortsatt mulighet til å klatre mange plasseringer på få kamper. Juvelene trener av og til èn gang i uken, men målet er fortsatt å henge med i toppen.

1. omgang:
Oslojuvelene hadde en klar kampplan. Trene på defensiv struktur, ligge kompakt og holde nullen. Vi klarte 2/3, det kan vi ta med oss. Slapp inn et par mål da..

Høydepunkter:
12' 1-0: Juvelene blir ikke enige, halve laget går i høyt press og KFUM 2 straffer oss med en dødelig effektiv kontring.

16' Axel ut med skade, får håpe den ikke sitter lenge! Inn kommer en tent Felix.

27' Røise ut, Einar inn.

31' 2-0: Flott småspill av KFUM 2.

34' Kasin ut, Hegna inn.

39' Wickmann ut, Corovic inn.

45' 3-0: KFUM 2 med atter et godt kombinasjonsspill som settes i buret.

Pause:
Juvelene går misfornøyde inn til pause med vonde opplevelser og høye skuldre. Pausepraten er kort og effektiv; la oss gi f***, la oss spille fotball og ha det gøy! Alle sier seg enige, dette resulterte i et helt nytt OFK-lag..

2. omgang:
Hva skjer i andre omgang? Corovic skjer. Kommer inn med sin rutine og fantastiske ferdigheter og bidrar til at OFK får en svært positiv opplevelse i andre omgang. Vi spiller flott fotball og er bedre enn våre motstandere.

Høydepunkter:

64' Peter, Felix, Einar ut. Kasin, Røise, Wickmann inn.

75' Kise, Mo, TK ut. Peter, Felix, Einar inn.

79' Damon ut, Mo inn.

81' 3-1: Få trekk i laget, og flott avsluttet i lengste fra Felix. Juvelene drømmer seg tilbake til mirakelet på Ekeberg..

88' Gult kort: Peter ut, TK inn. TK fikk ikke tilbake kapteinsbindet nå, til hans store frustrasjon.

Juveler:

3 juveler – Corovic: Da Corovic kom inn snudde han kampbildet, og sørget for at OFK tok ting litt mer med knusende ro. Ledet an i kampen, og tok krigen for Juvelene. Klar treer i dag!

2 juveler – Felix: Felix løper og løper, og kriger og kriger, og får belønning med fin scoring i dag. Felix er en viktig brikke i dette OFK-laget, og vi tror ikke dette er siste scoringen hans for sesongen.

1 juvel – TK: TK var ankeret i dag, og det gjorde han veldig bra. Det var stort sett pottetett i
midten av banen, og ved flere anledninger vender han spillet godt - som ofte startet angrepene til Juvelene. Bra match av Hjartsjø.

Kampens øyeblikk:
Da Felix satte inn 3-1 med 9 minutter igjen, det tente et håp for Juvelene - og det ble en morsom avslutning på kampen.

Kampens taktiske øyeblikk:
Da Karlsen bestemte seg for å bytte så mye at det ble vanskelig for SoMe-ansvarlig å følge med.

Oslojuvelene (3-5-2):
Erik Aspaas – Jesper Wallestad, Erlend Kasin, Peter Hørte Lunde – Petter Wickmann, Damon Eghdami, Tor Kristian Hjartsjø, Axel Karlsen, Lars Christian Kise – Mo Taeib, Jonas Røise. Innbyttere: Kjetil Pedersen, Karl Felix Krafft, Mathias Hegna, Einar Lundefaret, Aleksandar Corovic

Mål:
• Felix

Assist:
• Mo