Majorstuen FK Majorstuen 2 - 3 Oslojuvelene Oslojuvelene
30 sep 2017 - 16:00Bjølsen kunstgress
Majorstuen FK - Oslojuvelene

Viktig trepoenger på "hjemmebane"

BJØLSEN KUNSTGRESS: Majorstuen - Oslojuvelene 2-3 (1-1): Det var langt i fra en imponerende forestilling, men OFK tok tre svært viktige poeng mot Majorstuen.

Og den seieren betyr at det ser betydelig lysere ut med tanke på fornyet 4. divisjonsspill neste sesong. Juvelene befinner seg for øyeblikket på en 8. plass når to bortekamper mot Follo 2 og Årvoll gjenstår av sesongen.

OFK åpnet helt klart best på den gamle hjemmebanen Bjølsen kunstgress. Ja, for de fleste juvelene har nok gode minner fra 2015-sesongen på Bjølsen kunstgress, da laget laget både rykket både opp til 3. divisjon og vant KM. Men selv om OFK hadde en frisk åpning på kampen, var det typisk nok de marineblå vertene som tok ledelsen etter drøyt kvarter. Den ledelsen varte derimot ikke lenge, for snaue 10 minutter senere var lagene like langt. Øystein ble spilt vakkert gjennom av Felix, og alene med Majorstuens sisteskanse forsøkte bøheringen å runde burvokteren. Forsøket endte derimot opp i beina på toppscorer Gustav som sikkert satte inn utligningen. Resten av omgangen ble preget av lite sjanser og finspill - i hvert fall for OFKs del - og sørget langt på vei for at 1-1 stod seg til pause.

2. omgang startet jevnt, men i motsetning til i 1. omgang var det OFK som skulle få omgangens første scoring før kvarteret var spilt. Etter mye klabb og babb i Majorstuen-feltet fikk Eirik(?) løsnet av et skudd, og via en Majorstuen-spiller rullet ballen i nettet. Den ledelsen ble økt omtrent midtveis inn i omgangen, da Mats fikk god tid feltet og curlet ballen nydelig i krysset til 1-3. Hjemmelaget ga seg ikke, og fikk redusere på et straffespark med under 10 minutter igjen på klokka. Som mot Ullern 2 i forrige match ble det dermed noen hektiske sluttminutter for OFKs, men Majorstuen klarte aldri å skape noen store farligheter de resterende minuttene.

Trivia

• Stor applaus fra samtlige frammøtte da Felix endelig kom løpende til avspark i 2. omgang etter et nødvendig toalettbesøk.

Juveler

3 juveler - Håkon: Kjempekamp av OFKs nysignering - både offensivt og defensivt. Bidrar dessuten med gode dødballer. OFKs bestemann.

2 juveler - Runar: Meget god kamp av stopperen! God langs bakken og i lufta, og bryter foran ved flere anledninger.

1 juvel - Eirik: Fortsetter i samme spor som sist og vinner de viktige duellene. På gang nå!