Nordstrand – Oslojuvelene

Nordstrand 5 - 0 Oslojuvelene Oslojuvelene
25 jun 2016 - 16:00Nordstrand kunstgress

Braktap for OFK

NORDSTRAND KUNSTGRESS: Nordstrand - Oslojuvelene 5-0 (3-0):  Juvelene klarte ikke å følge opp den gode prestasjonen mot Drøbak-Frogn forrige uke og tapte hele 5-0 for Nordstrand.

Et skade- og sommerferiepreget OFK-mannskap fikk store problemer i lokaloppgjøret mot Nordstrand, og allerede til pause ledet hjemmelaget 3-0 - alle etter scoringer hvor juvelene rett og slett ikke hang med i svingene. OFK fikk absolutt muligheter til å score i første omgangen, men hjemmelaget gikk likevel fullt fortjent til pause med en komfortabel 3-0-ledelse.

I 2. omgang tok juvelene initiativet fra start og viste seg fra en helt annen side enn i 1. omgang. De første 30 minuttene kunne - og burde - OFK redusert både en og to ganger, men ingen av avslutningene klarte å overliste NIFs burvokter. Kvarteret før slutt økte i stedet Nordstrand til 4-0, og da gikk den berømte lufta ut av juvelene. Minuttet før slutt fastsatte hjemmelaget sluttresultatet til 5-0 og OFKs største tap denne sesongen var et faktum.

På en ellers svært tung OFK-dag var det hyggelig å se Jon Semb og Erik Vinje gjøre comeback - dagen før Østfold Tri! Gutta ga seg i OFK etter fjorårssesongen, men de stilte sporty opp da juvelene trengte det som mest. Selv om kompisene omtrent ikke har rørt en fotball siden opprykket i fjor, tok de en omgang hver i sommervarmen og gjorde en solid innsats. Takk skal dere ha, boys!

Nå er serien halvspilt, og neste helg er det duket for vårsesongens siste kamp borte mot Sarpsborg FK.