Oslojuvelene – Ås

Oslojuvelene Oslojuvelene 1 - 4 Ås
06 aug 2016 - 16:00Rommensletta kunstgress

Forferdelig start på høstsesongen

ROMMENSLETTA KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Ås 1-4 (0-1): Ås straffet juveler i sommerferiemodus i høstsesongens første seriekamp.

OFK har en forferdelig statistikk når det kommer til første kamp etter sommerferien, og den statistikken endret seg ikke etter møtet med Ås. Vi må faktisk helt tilbake til august 2008 da OFK sist vant den første seriekampen etter sommerferien, og med nesten fem uker fotballfri fikk OFK ikke overraskende problemer mot Ås - i hvert fall til slutt.

For juvelene åpnet faktisk best, og fikk tildelt straffespark allerede før 20 minutter var spilt. Dessverre blåste Felix, som for øvrig bar kapteinsbindet (kapteinstapen) for anledningen, ballen himmelhøyt i retning klubbhuset til Rommen. Etter straffebommen kom de grønnkledde gjestene mer inn i kampen, og fikk også kampens første - og omgangens eneste - scoring med knappe kvarteret igjen til pause.

I 2. omgang klarte aldri OFK å etablere et press på gjestene, og Ås fikk etter hvert lite motstand av et slapt OFK-mannskap. 0-2, 0-3 og 0-4 var stillingen før Karl Felix rettet opp litt av inntrykket etter straffemissen og kriget inn redusering til 1-4 på overtid.

Nå starter laget opp igjen med trening(en), og forhåpentligvis er tre poeng innen rekkevidde når tabelljumbo Røa er motstander i neste runde.