Oslojuvelene Oslojuvelene 4 - 1 Fremad Famagusta
22 mai 2017 - 20:15Linderud kunstgress
Oslojuvelene - Fremad Famagusta Kampreferat

Endelig kom trepoengeren igjen

LINNERUD KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Fremad Famagusta 4-1 (1-1): Etter fire strake tap kom juvelene endelig tilbake på vinnersporet mot Fremad Famagusta.

Men det startet langt i fra godt mot laget til sjakkongen Magnus Carlsen. De lyseblå gjestene åpnet helt klart best og skapte mest i 1. omgang, mens juvelene både var slurvete og slet med å finne rytmen i spillet sitt. Det var derfor langt i fra ufortjent at Fremad tok ledelsen etter snaut halvtimen. Gjestene fikk også flere muligheter til å øke ledelsen etter scoringen, men heldigvis var det ingen av avslutningene som resulterte i nettkjenning. For OFKs gikk en forholdvis lav laber og sjansefattig 1. omgang mot slutten, men rett før pausesignalet utnyttet Jonas en feil i Fremad-forsvaret og fikk satt inn noe ufortjent utligning. 1-1 stod seg derfor til pause.

2. omgang startet absolutt ikke som den første, for det var et vesentlig mer tent OFK-mannskap som entret Linnerud-matta etter pause. Gustav hadde ikke vært på banen i mange minuttene, da han vakkert ble spilt gjennom av Jonas på høyrekanten. Drangedølingen headet ballen elgant forbi Fremad-backen, før han satte fart mot Fremad-boksen, rundet sistekansen og satte ballen enkelt i nota. En klassescoring. OFK var farlig frampå også etter 2-1-scoringen, men det var helt klart også Fremad-mannskapet som skapte nok av muligheter til å score med blant et tverrliggerskudd. Istedenfor utligning til 2-2 satte nok en innbytter, denne gang Mats B. Hansen, inn 3-1 med et flott skudd i Fremad-boksen drøye 10 minutter før slutt. OFK ble vesentlig mer defensive etter scoringen og lot gjestene styre det meste av banespillet. Flere kontringer ble det derimot, og på overtid ble de hvitkledde tildelt straffespark da Johnny ble hektet av Fremads burvokter. Straffen skulle normalt Ole Petter ta seg av, men det var Johnny selv som skrittet opp og "skled" inn 4-1.

Dette var nok ingen 4-1-kamp, men juvelene viste uansett sterk moral ved å snu kampen. Og fire mål den rette veien tar vi med oss!

Trivia

• Bookmaker Coolbet tilbydde målscorerspill(!) på Ole Petter (2,75) og Johnny (5,00). Slikt har vel aldri skjedd i OFKs historie?
  • Tre innbytterscoringer. Bredde.

Juveler

3 juveler - Ole Petter: Endelig tilbake! Langt i fra hans beste OFK-kamp, men bidrar som alltid med solid innsats og vilje som er noe OFK-mannskapet virkelig trenger om dagen. Skulle tatt straffesparket, men "ga" den videre til Johnny. Kaptein.

2 juveler - Mats M: Kommer ikke til mange mulighetene, men jobber hardt og godt hele veien. Viser tidvis at høyreslegga virkelig kan bli skummel utover sesongen. Spellær.

Lagjuvel: Solid laginnsats i en kamp hvor vi ligger under og snur det på imponerende vis. Moral.