Telemarks stolthet i hovedstaden

Oslojuvelene – Grorud 2

Oslojuvelene Oslojuvelene 1 - 3 Grorud 2 Grorud
08 okt 2019 - 20:15Haugerud kunstgress

Tap i serieavslutningen

HAUGERUD KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Grorud 2 1-3 (0-3): Avdelingvinner Grorud 2 ble for sterke i 2019-sesongens siste seriekamp.

De unge og gode Grorud-rekruttene dominerte stort i 1. omgang mot et OFK-mannskap i tydelig «feriemodus». De gulkledde gjestene var mer eller mindre overlegne i både banespillet og sjanseprotokollen, og til pause gikk laget kjent som Grorud U21 med en komfortabel 3-0-ledelse. Etter pause hevet OFK seg heldigvis betraktelig, og fikk en fortjent redusering i form av et selvmål etter 78 minutter, hvor Damon var nest sist på ballen. Flere OFK-scoringer burde det kanskje blitt, men helt på tampen ble i stedet keeper Egzon utvist etter å ha felt en Grorud-spiller alene gjennom. Og det sørget langt på vei for at flere OFK-scoringer og poeng ble i overkant tøft.

Oslojuvelene var - uansett resultat i kampen - sikret 3. plassen i avdelingen bak KFUM 2 og Grorud 2. En kjapp titt på tabellen viser dermed at juvelene sanket totalt 38 poeng i 2019-sesongen med kampstatistikken 11-5-4. Det er for øvrig flest poengdelinger av samtlige lag i avdelingen, og samtidig er det kun de to lagene foran på tabellen som har tapt færre kamper. 3. plassen betyr nok en OFK-mulighet til et cupeventyr med første kvalifiseringskamp i mars/april 2020.

Neste gang juvelene samles - rent sportslig - blir den tradisjonsrike romjulscupen i Skien fritidspark. Håper å se noen av dere der!

Oslojuvelene (3-5-2)

Erik Haukaas Aspaas - Petter N. Thorsen, Nikolai Bjurholt, Martin Berge  - Anders I. Standeren, Jonas R. Røise, Einar T. Lundefaret, Damon Eghdami, Fredrik Hvarnes - John Ivar Strand, Mo Taeib. Innbyttere: Kjetil G. Evensen, Egzon Sadriu,