Oslojuvelene – Heming

Oslojuvelene Oslojuvelene 1 - 4 Heming
29 mai 2017 - 20:15Linderud kunstgress

Marerittstart og 0 poeng

LINNERUD KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Heming 1-4 (1-2): OFK måtte spilte over 80 minutter med 10 mann på banen. Det viste seg å bli en i overkant tøff oppgave mot Heming.

For da Mats Marthinussen fikk marsjordre før 10 minutter var spilt, ble det langt i fra optimale forutsetninger for OFK-poeng. Og allerede før utvisningen hadde bortelaget rukket å gå opp i ledelsen. En - mildt sagt - marerittstart for juvelene. Men et mer disiplinert OFK-lag yppet seg likevel ved flere anledninger med 10 mann på banen, og spesielt Martin og Jonas fikk to gigantiske muligheter til å sette ballen i nota. Men i stedet for OFK-utligning økte Heming ledelsen på en corner i det i 39. minutt. Den ledelsen varte derimot ikke lenge, for bare minutter senere ble Ole Petter felt i Heming-boksen og ble tildelt straffespark. Den tok Jonas seg av og sørget for at det stod 1-2 til pause.

I store deler av 2. omgang fortsatte det fulltallige Heming-mannskapet med dominans både i banespillet og i sjanseprotokollen. OFK på sin side, fikk noen muligheter til å sette inn utligningen i innledningen av omgangen, mens Heming absolutt kunne - og burde - økt ledelsen i den samme perioden. Juvelene holdt stand fram til det siste kvarteret, men da var det også stopp. I det 74. minutt ble Hemings forløsende 1-3-scoring satt inn, og derfra og ut handlet det meste om de grønnkledde. På overtid fikk Heming også kampens femte scoring, og fastsatte med det sluttresultatet til 4-1 i en kamp som i stor grad ble ødelagt av den tidlige utvisningen.

Trivia

• Sesongens fjerde '4-1-kamp' for OFKs del. Fasit? Tre tap (Holmen, Rilindja og Heming) og en seier (Fremad Famagusta).

Juveler

2 juveler - Erik: Litt uheldig på 0-2-scoringen, men kan ellers ikke lastes for scoringene. Varter opp med flere kanonredninger utover i matchen og hinder et større tap.