Oslojuvelene – Holmlia

Oslojuvelene Oslojuvelene 0 - 2 Holmlia Holmlia
13 aug 2019 - 20:15Haugerud kunstgress

OFK-tap i første kamp etter ferien

HAUGERUD KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Holmlia 0-2 (0-0): Juvelene klarer «aldri» å vinne første kamp etter sommerferien. Det klarte de heller ikke i 2019.

Og denne var det Holmlia som ble for sterke - et lag OFK for øvrig har møtt to ganger allerede denne sesongen i serie og OBOS-cup. Og begge oppgjørene endte med tap...

En jevnspilt 1. omgang endte målløst, men etter 56 minutter tok gjestene ledelsen. Det skulle derimot ikke stå på målsjanser for OFKs del, som misbrukte flere muligheter til å score både en og to ganger. Det kunne - og burde - også bortelaget gjort, men en Holmlia-spiller satte sin Panenka-straffe i tverrliggeren. På overtid satset OFK alt på en utligning, men i stedet for scoring og poengdeling kontret rødtrøyene inn 0-2 helt på tampen og fastsatte sluttresultatet til 0-2.